Anasayfa /  Güncel

CHP'li Tanju Özcan, çirkin ifadeleriyle gündeme oturdu! video

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın tesettürlü kadınla ilgili kullandığı çirkin ifadeler, kamuoyunda tepkilere neden oldu. Tanju Özcan, sessizliğini koruyor.

Abone ol
Abone ol 01 Eylül 2021 20:47

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, çocuğu olmayan ve tüp bebek için kendisinden yardım isteyen tesettürlü bir kadının kendisinden yardım istediği anı çirkin ifadelerlele anlattı.

"BENİM BEBEĞİM YOK.."
Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Tanju Özcan, "Bir açılış yapıyoruz, Bolu’da acelem de var. Bir tesettürlü bayan geldi. ‘Tanju bey bir konu var konuşabilir miyiz’ dedi. Ben de ‘Hemen Ankara’ya dönmem lazım. Özel değilse burada konuşabilir misiniz?’ dedim. ‘Sıkıntı yok’ dedi. ‘Benim bebeğim yok. Bana yardımcı olur musunuz?’ dedi.

"KONUYA BÖYLE GİRİNCE ÇEVREDEKİLER GÜLÜYOR.."
‘Hanımefendi ben size nasıl yardımcı olabilirim’ dedim. Meğer kadın tüp bebek tedavisi olmak istiyormuş. Tabii öyle konuya böyle girince çevredekiler gülüyor. Benim böyle çok fazla anım var..." ifadelerini kullandı.

Tanju Özcan'ın gülerek anlattığı bu olay, kamuoyunda tepkilere neden oldu.

SURİYELİERE EKMEK YOK, İŞ YOK, SU 10 KATI FİYATINA
CHP'li Tanju Özcan, daha önce mültecilerle ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Suriyelilere ekmek yardımını kestikten sonra  mültecilere suyu 10 katı fiyatına satacaklarını açıklamıştı.

Etiketler Tanju Özcan
Yorumlar