Anasayfa /  Güncel

CHP'de taciz skandalı!

Çanakkale'nin Lapseki İlçesi'nde 47 yaşındaki CHP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bilgin, kendisinden 15 yaş küçük mimar M.S.'yi (32) taciz etti. Genç mimarın babası, CHP'li Bilgin'i sokak ortasında evire çevire dövdü. Baba S.S. kızını rahatsız ettiği gerekçesiyle Bilgin'i CHP genel merkezine de şikayet etti. CHP İl Yönetiminin olayı bildiği halde sessiz kaldığı iddia edildi.

Abone ol
Abone ol 08 Ocak 2022 10:16

Çanakkale'de CHP'li Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bilgin, geçtiğimiz yıl şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden ayrılarak yalnız yaşamaya başladı.

Kısa bir süre sonra gönlünü 32 yaşındaki Mimar M.S.'ye kaptıran Bilgin, genç kızla arkadaşlık kurmak için tüm yollara başvurdu.

Genç kız nişanlısından ayrılmak zorunda kaldı

Nişanlı olan genç kız, Belediye Meclis Üyesi Bilgin'den gelen taciz mesajlarından bunalıp konuyu nişanlısına açtı. Mesaj ve tacizler bir türlü kesilmeyince nişanlı çift arasında kavgalar başladı. M.S. bir süre sonra nişanlısından ayrılmak zorunda kaldı.

Alkollü olarak ofisin kapısına dayandı!

Bilgin, genç kızın nişanlısından da ayrılmasını fırsat bilip iddiaya göre sürekli telefonla taciz etmeye başladı.Mehmet Bilgin, önceki akşam iddiaya göre M.S.'nin Çanakkale Caddesi'nde bulunan mimarlık ofisine gitti. M.S., alkollü olarak ikinci kattaki mimarlık ofisinin kapısına dayandı.

Kapıda kızın annesini görünce kaçtı

Alkollü olduğu ileri sürülen Bilgin, kapıda M.S.'nin annesini görünce merdivenden koşar adımlarla kaçmaya başladı. Bu sırada aynı binanın alt katındaki iş yerinde bulunan ve bağırma sesleri nedeniyle apartmana yönelen baba S.S. kızını sürekli taciz eden Bilgin'i karşısında görünce kavgaya tutuştu. Apartman girişinde başlayan kavga sokak ortasına taştı.

 

Yorumlar