Anasayfa /  Politika /  Chp

Muharrem İnce Nevşehir'de konuşuyor canlı izle

‘Senin apoletlerini sökmezsem ben de Muharrem ince değilim’.... CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Nevşehir'de halka hitap etti. Erdoğan'nın kendisini eleştirdiği konuşmada Erdoğan'ı alkışlayan 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel’i hatırlatan İnce 'Senin apoletlerini sökmezsem ben de Muharrem ince değilim' dedi. İnce seçim çalışmaları kapsamında bugün Nevşehir'in ardından Adıyaman ve Malatya'da da miting düzenleyecek. Gelişmeleri sozcu.com.tr'den canlı yayınlarla takip edebilisiniz...

Abone ol
Abone ol 02 Haziran 2018 13:57

Muharrem İnce Nevşehir'de konuşuyor canlı tıkla - izle

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Nevşehir’de coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Kalabalığa hitap eden İnce’nin konuşmasından satır başları:

Erdoğan beni eleştirirken masanın birinde bir general oturuyor, beni eleştiriyor. Partililer alkışlıyor bu general de alkışlıyor. Ben Cerrahpaşa Dekanı’nı ziyaret ettim diye adamcağızı görevden aldılar. Disiplin Kanunu’nun 20. maddesi o generalin onu alkışlamasını engelliyor. Siyasi faaliyete katılmak ihraç sebebi.

Sayın Erdoğan o generali ihraç edecek misin? Cumhurbaşkanı olduğumda 30 Ağustos’ta ilk olarak o generali emekliye ayıracağım. Milletin huzurunda söylüyorum;  Senin apoletlerini sökmezsem ben de Muharrem İnce değilim. Türk ordusunun düştüğü duruma bakın? Üçte biriniz ilkokulu bile bitirmeyen FETÖ’nün emrine girmişsiniz, bazılarınız da Erdoğan’ın emrine girmiş.

Benim cumhurbaşkanlığımda ben muhalefet liderini eleştirdiğimde hiç bir general beni alkışlamayacak. Bu müsaade etmeyeceğim.

Aslında her eve bir Binali Yıldırım lazım. Dün sen ‘FETÖ’yü getirecek misin, getirmeyecek misin’ demiş. Demek ki Binali Yıldırım da kazanacağıma inanmış. Sizinle benim aramda bir fark var Siz FETÖ’nün ayağına gidersiniz. Ben ayağıma getiririm.

Ayrıntılar geliyor....

    


Yorumlar