Anasayfa /  Politika /  Chp

Muharrem İnce'den Tuncay Özkan'a sert tepki...

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın katıldığı bir televizyon programından kendisiyle ilgili sözleri, Muharrem İnceyi kızdırdı.

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2017 23:18

Özkan'ın katıldığı programda kendisiyle ilgili yanlış bilgiler verdiğini belirten İnce ''Benim kararımı açıklamak Tuncay Özkan'a mı düşer, kendisi benim basın sözcüm değildir.'' dedi.

Tepkisini sosyal medya hesabından gösteren İnce şu ifadeleri kullandı...

''İzmir Milletvekili Tuncay Özkan katıldığı bir televizyon programında “1.5 ay önce CHP Genel Başkanı ile bir görüşme yaptığımı, o görüşmede 3-4 Şubat 2018 tarihinde yapılacak Kurultayımızda aday olmayacağımı açıkladığımı” söylemiş.

Neresini düzelteyim? 1.5 ay önce böyle bir görüşme olmadı, Sayın Genel Başkan ile en son oğlumun düğün davetiyesini vermek için görüştüm.

CHP Genel Başkan adayı olmak için Genel Başkan dahil kimseden icazet alınmaz, Kurultay Delegelerimizin en az 1/10’nun imzasını bulan aday olur.

Henüz Kurultay süreci devam ederken, illerimizin büyük çoğunluğunda İl kongrelerimiz yapılmamış ve kurultay delegelerimiz seçilmemişken benim kararımı açıklamak Tuncay Özkan’a mı düşer? Kendisi benim basın sözcüm değildir.

Türkiye’nin bunca sorunu varken amacım partimin bir Milletvekili ile polemiğe girmek değil doğru bilgilendirmeyi yapmaktır. Herkes televizyonda ne konuştuğuna dikkat etmek zorundadır.''


Yorumlar