Anasayfa /  Politika /  Chp

Muharrem İnce: Bakanlar Kurulu'nda her partiden insan olacak

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Her şey hazır, zımba gibi bir ekip var, yakında açıklayacağım. Bakanlar Kurulu'nu sadece CHP'den yapmayacağım. Bakanlar Kurulu'nda her partiden insan olacak." dedi.

Abone ol
Abone ol 21 Haziran 2018 21:59

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Her şey hazır, zımba gibi bir ekip var, yakında açıklayacağım. Bakanlar Kurulu'nu sadece CHP'den yapmayacağım. Bakanlar Kurulu'nda her partiden insan olacak." dedi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İzmir'de düzenlenen mitingde "Her şey hazır, zımba gibi bir ekip var, yakında açıklayacağım. Bakanlar Kurulu'nu sadece CHP'den yapmayacağım. Bakanlar Kurulu'nda her partiden insan olacak. Orada CHP'li olacak, ülkücü olacak, HDP'li olacak, İYİ Partili olacak, AKP'li de olacak." dedi.

İnce'nin açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"BU 49. GÜNDE 105. MİTİNGİMİZ"

Sahnenin önünde 1 milyon insan varsa 1 milyon kişi de sahnenin arkasında duruyor. Bu 49. günde 105. mitingimiz. Günlerdir konuşuyorum ama medya vermemekte ısrarlı. Hele bir TRT var, parayı bizden alıyor Erdoğan'ın borazanlığını yapıyor.

"BU SEÇİMDE SADECE ANKET ŞİRKETLERİ KAYBEDECEK"

Türkiye Cumhuriyeti'nin seçiminde ilk kez bu seçimin kaybedeni olmayacak. Sadece anket şirketleri kaybedecek, Erdoğan bile kaybetmeyecek. Bu seçimi ben kazandığımda tüm Türkiye kazanmış olacak. Ben bütün annelere sesleniyorum, tüm partililerin annelerine sesleniyorum. Onlara iyi eğitim vereceğiz. Onları tarikatların yurtlarına muhtaç etmeyeceğiz.

"HER ŞEY HAZIR, KADRO HAZIR, EKONOMİYLE KİM İLGİLENECEK HAZIR"

Son günlerde Tarzan zorda olunca hani doktorlar der ya 'çocukluğuna inmek lazım' diye, benim çocukluğuma kadar iniyorlar. Yakında 2. Dünya Savaşı'nı da İnce çıkardı diyecekler. 'Bay Muharrem' diyor, 'Menderes asıldığında neredeydin?' diyor. Yahu ben hayatta değildim. Şimdi diploması yok diyorlar ya ben merak ediyorum acaba onun ortaokul diploması var mı? Son günlerde bir dedikodu uyduruyorlar; Muharrem İnce seçilince yardımları kesecekmişim. Hangi yardımları? 1-Doğum yardımları 2-gebelik yardımı 3-Dul maaşı 4- Muhtaç asker ailesi yardımı 5-Şartlı eğitim yardımı 6-Öğrenci yardımı 7-Kaymakamlık bursu 8-Yoksullara kira yardımı 9-Engelli bakımı 10-Fakir muhtaç yardımı. Sizin huzurunuzda 81 milyona söz veriyorum. Namus sözü veriyorum, bu saydığım yardımlara temmuz ayından itibaren 100 TL zam yapacağım. Her şey hazır; kadro hazır, ekonomiyle kim ilgilenecek hazır.

"BAKANLAR KURULU'NDA HER PARTİDEN İSİM OLACAK"

Her şey hazır, zımba gibi bir ekip var, yakında açıklayacağım. Bakanlar Kurulu'nu sadece CHP'den yapmayacağım. Bakanlar Kurulu'nda her partiden insan olacak. Orada CHP'li olacak, ülkücü olacak, HDP'li olacak, İYİ Partili olacak, AKP'li de olacak. Türkiye'yi birleştireceğiz, Türkiye'yi kucaklayacağız. Ekibimle aylardır çalışıyorum. Erdoğan kendisine saray hazırlıkları yaparken ben Türkiye'yi yönetme hazırlıkları yapıyorum.


Yorumlar