Anasayfa /  Politika /  Chp

Mansur Yavaş'tan önemli açıklamalar! 'Ankara'da huzur kazanmıştır'

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, "balkon konuşması" yaptı. resmi olmayan sonuçlara göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş yaptığı açıklamada; Ankara'da huzur kazanmıştır. İnşallah bu huzur bereketle taçlanacaktır. Liyakat sahibi hiçkimsenin ekmeğiyle aşıyla oynamayacağız. Hakkımızla kazandık, hakkıyla işini yapanlar korkmasınlar" ifadelerini kullandı. İşte Mansur Yavaş'ın açıklamaları...

Abone ol
Abone ol 01 Nisan 2019 00:36

Mansur Yavaş'ın açıklamaları şöyle oldu:

Resmi olmayan sonuçlara göre Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş açıklamalarda bulundu.

Yola koyulduğumuzda bir temennide bulunmuştum. Görevi bıraktığımda herkesin başkanı diye hatırlanmak istediğimi söylemiştim. Şimdi bana düşen sözümü tutmak, herkesin başkanı olmaktır.

Bugünden itibaren Ankara'da belediyecilikte adaletin baş üstünde taşınacağı ehliyet ve liyakat dönemi başlamıştır. Bunun için kimse kaybetmemiş Ankara kazanmıştır.

Ankara'da huzur kazanmıştır. İnşallah bu huzur bereketle taçlanacaktır. Liyakat sahibi hiçkimsenin ekmeğiyle aşıyla oynamayacağız. Hakkımızla kazandık, hakkıyla işini yapanlar korkmasınlar.

Biz Ankara'daki tüm hemşerilerimizi kardeşimiz biliyoruz. Tebessümle kardeşlerimize sarılacağız, kucaklayacağız, çünkü artık biz büyük bir aileyiz. Ankara Büyükşehir Belediye mazlumun mağdurun, itilmişin herkesin belediyesi olacak.

Rant hırsıyla yalandan, talandan medet umanların bu gece hevesleri kaçmış olabilir. Olsun! Devlet malının yetimin, öksüzün malı olduğunu unutmayacağız. Kimseye işini öğretmeyeceğiz, sadece işimizi yapacağız.

Bizler, devlet geleneğini bilen insanlarız. Hukuka, devlet ahlakına ve ortak değerlere zeval getirmeyeceğiz. Adalet ve eşitlik duygularımızın örselenmesine asla izin vermeyeceğiz. Ankara'ya değer katmak isteyen herkesin yol arkadaşı, dert ortağı olacağız.

Ankara'mızı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkentine yakışmayan görüntüsüne karşı demokrasi çoğulculuk, huzur, kardeşlik, adil yönetim, özgürlük ve refah yolunda kendi farklılıklarını bir kenara bırakıp kader birliği yapanları unutmayacağız.

Derdimiz Ankara olacak, Allah utandırmasın. Hiç kimsenin karşısında başımızı öne düşürmesin. O kumpasların kurulduğu puslu havalardaki duruşunuzu hiç unutmayacağımı ve sizlere ömür boyu minnettar kalacağımı bilmenizi istiyorum.

Her türlü tehdit ve iftiraya karşı, hukukun yanında durarak, onların kamu imkanları, onların gazeteleri varsa bizim de yüreklerimiz var diyerek tarihi değiştiren kardeşlerim, arkadaşlarım hepiniz sağ olun, var olun.

Bir müjde de İnşallah İstanbul'dan bekleyeceğiz. 2014'te bizim yaşadıklarımızı biliyorsunuz. İstanbul'da da İnşallah bahar gelecek diyorum.

Ayrıntılar geliyor...


Yorumlar