Anasayfa /  Politika /  Chp

Mansur Yavaş, Melih Gökçek'in ciplerini satılana kadar gelin arabası yapacak!

Mansur Yavaş, Melih Gökçek'in ciplerini satılana kadar gelin arabası yapacak! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyeye ait cipleri, satışı gerçekleşene kadar maddi durumu iyi olmayan çiftlerin düğünlerinde kullanılması yönünde talimat verdi.

Abone ol
Abone ol 30 Haziran 2019 21:19

Mansur Yavaş, Melih Gökçek'in ciplerini satılana kadar gelin arabası yapacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyeye ait cipleri, satışı gerçekleşene kadar maddi durumu iyi olmayan çiftlerin düğünlerinde kullanılması yönünde talimat verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın katıldığı bir programda kullandığı, “Belediyede üç cip var biri zırhlı, yaklaşık değerleri 1 milyon. Melih Gökçek’e tahsis edilmiş” ifadeleriyle gündeme gelen ciplerden biri genç bir çiftin başvurusu üzerine düğün arabası oldu.

Yavaş’ın, ciplerin ihale yoluyla satışı gerçekleşene kadar maddi durumu iyi olmayan yurttaşların düğünlerinde kullanılması yönünde talimat verdiği öğrenildi.

Mansur Yavaş'ın talimatını sosyal medya hesabından duyuran gazeteci İsmail Saymaz, şunları kaydetti:

"Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait cip, genç bir çiftin başvurusu üzerine düğün arabası oldu. Mansur Yavaş'ın talimatı ile bu cipler, ihale yoluyla satışı gerçekleşene kadar maddi durumu iyi olmayan vatandaşların düğünlerinde kullanılacak."


Yorumlar