Anasayfa /  Politika /  Chp

Mansur Yavaş, EYT'liler için talimatı verdi!

Ankara Büyükşehir Belediyesinde daha önce Mansur Yavaş'ın açıkladığı EYT'lerle ilgili seçim için açıkladığı destek açıklamalarının ardından nasıl bir adıma atacağı emeklilerde yaşa takılan adaylar tarafından merakla bekleniyordu. İşte yeni gelişmeye ilişkin detaylar..

Abone ol
Abone ol 27 Nisan 2019 22:09

Emeklilikte yaşa takılanlar sorunları dernek çatısı altında anlatmayı sürdürürken, henüz resmi bir çalışma meclisten geçmedi. Siyasi partilerin yanı sıra yerel seçimlerde de Belediye Başkan adaylarının EYT gündemine girdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mansur Yavaş seçim öncesi açıkladığı EYT açıklamalarının ardından nasıl bir adım atacağı merak konusu olmuştu. Buna göre yaşanan gelişmelerin detaylarını aktarıyoruz.

ANKARA BELEDİYESİNDEN EYT DESTEĞİ;

Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Özel Kalem Müdürlüğünden EYT için Hukuk Müşavirliğine yeni bir yazı yazıldığı belirtildi. Buna göre belediye bütçesinden EYT için ödenek ayrıldı. Sağlık hizmetlerinden yararlanamayan kişilere hastane masrafı ve ilaç bakım giderlerinin desteklenmesi, sağlık hizmetlerinden faydalanabilmek adına prim desteğinin 2020'den sonra kalkması halinde belediye bütçesinden ayrılan ödenek ile karşılanması hedeflendiği belirtilmekte.




Yorumlar