Anasayfa /  Politika /  Chp

Kılıçdaroğlu'na darbecilerle ne konuştuğunu sordu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesiyle ilgili ortaya çıkan Kemal Kılıçdaroğlu görüntülerini değerlendirdi. Erdoğan, CHP liderinin darbecilerle 12 dakikalık bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini söyledi.

Abone ol
Abone ol 11 Nisan 2017 23:33

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun darbecilerle 15 Temmuz gecesi 12 dakikalık bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini söyledi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na bir kez daha o görüşmede neler konuşulduğunu sordu.

Erdoğan, ATV- A Haber ortak yayınında gençlerin sorularını cevapladı. 15 Temmuz gecesi Kılıçdaroğlu'nun kaçış anlarını yorumlayan Erdoğan, CHP liderinin darbeci komutanlarla 12 dakikalık bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini söyledi. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Bak şimdi çok daha enteresan görüntüler çıktı. O esnada (15 Temmuz gecesi havalimanında) meğerse tankların önüne gelen o ışıldaklı araçla darbecilerle orada konuşuyorlar, görüşme yapıyorlar ve darbecilerle ne konuştunuz, ne görüştünüz? 12 dakika telefon görüşmesi var, ne görüştün?

NİYE KAÇIP GİTTİN?

Niye kaçıp gittin? Hadi gelseydin ya orada bak on binlerce insan var. Sen de onların arasına karışsaydın. Bu iş kürek işi değil, yürek işi, yürek. Çekti gitti. Dedim ya yalan bunda diz boyu. Ben zaten buna diyorum, bu yalan makinesi. Böyle bir durumu var, işte görüntü ortada."


Yorumlar