Anasayfa /  Politika /  Chp

Kılıçdaroğlu, Hasan Tatlı'nın ailesine başsağlığı diledi

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, dün yürüyüş sırasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede vefat eden Hasan Tatlı'ya Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diledi.

Abone ol
Abone ol 19 Haziran 2017 13:32

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşü sırasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Hasan Tatlı'ya Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diledi.

Kılıçdaroğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, partilileri Hasan Tatlı'nın vefatından duyduğu üzüntüyü ifade etti.

Tatlı'ya, Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dileyen Kılıçdaroğlu, bir grup parti yöneticisinin yarın yürüyüşe ara vererek Tatlı'nın cenaze törenine katılacağını bildirdi.

Ataol Behramoğlu şiir okudu

Beşinci gününde, Kızılcahamam Orman İşletme Şefliği yakınlarından yürüyüşe devam eden Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, bugün yaklaşık 5 kilometre mesafe katetti.

Kılıçdaroğlu ve yürüyüşe katılanlar, daha sonra verilen molada, Şair Ataol Behramoğlu'nun okuduğu "Yunus Gibi" adlı şiiri dinledi.

Kılıçdaroğlu, Kızılcahamam'a ulaştıklarında da bazı vatandaşların ilgi ve desteğiyle karşılaştı.

Yürüyüş sırasında, Kızılcahamam'ın girişindeki bir üst geçide, üzerinde "Dinlenmemek için yola çıkanlar asla yorulmazlar" yazan büyük boy bir pankart asıldı. Kılıçdaroğlu ve Şair Behramoğlu pankartın önünde fotoğraf çektirdi.


Etiketler kapl krizi
Yorumlar