Anasayfa /  Politika /  Chp

Kemal Kılıçdaroğlu'nun İmam Hatip'te okuttuğu kız öğrenci

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İmam Hatipte bir kız öğrenci okuttuğu ortaya çıktı. Şimdiye kadar hiç dillendirmediği bu sırrını Genç İmam Hatipliler Derneği onu ziyaret edince açıkladı. Okuttuğu öğrenci Tokat'taymış ve...

Abone ol
Abone ol 19 Nisan 2018 18:35

TÜRKİYE seçim sürecine girerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İmam Hatip'de öğrenci okuttuğu ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun bilinmeyen bu sırrını da onu Genç İmam Hatipliler Derneği başkanı açıkladı. 



CHP'yi ziyaret eden Genç İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Muhammet Samet Akkaya, Kılıçdaroğlu'nun Çorum'da İmam Hatip'te okuyan bir kız öğrencinin tüm masraflarını üstlendiğini ve bunu öğrenince çok şaşırdıklarını söyledi.

CHP DAVET ETTİ... CHP'den kendilerine davet geldiğini söyleyen Akkaya, Kılıçdaroğlu'nun sıcak karşılaması karşısında şaşırdıklarını söyledi. Akkaya şunları anlattı;

-"Böyle bir sıcak karşılama beklemiyorduk. Kendisine Atatürk'ün 1923 yılında Zağnos Paşa Camisi'nde okuduğu hutbeyi hediye ettik. O da bize Atatürk'ün Nutuk kitabını hediye etti.

İMAM HATİPTE OKUTTUĞU KIZ ÖĞRENCİ : - Kendisi sohbet esansında Çorum'da, manevi kızım dediği ve bütün eğitim masraflarını üstlendiği birisinden bahsetti. İmam Hatip'te okuduğunu söyledi. Tabii biz de buna çok şaşırdık" .


Yorumlar