Anasayfa /  Politika /  Chp

İddia edilen o görüntülerin tamamını yayınlayan Ekrem İmamoğlu: Allah’a havale ediyorum

Ekrem İmamoğlu, sosyal medya ve bazı haber sitelerinde, "Ekrem İmamoğlu'ndan PKK ve FETÖ'ye skandal çağrı: Gelin Türkiye'yi beraber yönetelim!" şeklinde servis edilen videonun tamamını yayınladı.

Abone ol
Abone ol 28 Mayıs 2019 14:55

İddia edilen o görüntülerin tamamını yayınlayan Ekrem İmamoğlu: Allah’a havale ediyorum

Millet İttifakı'nın CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, dün akşamdan bu yana sosyal medyada sıkça paylaşılan görüntüler için açıklama yaparak, montajsız videoyu yayınladı.

Özel bir televizyon kanalında katıldığı canlı yayında söylediği ve kısa versiyonlu montajlanmış görüntülerde spikerin "PKK'ya, FETÖ'ye, yabancı basının seçimlerle ilgili bir mesajınız var mı?" sorusuna "Gelin Türkiye'yi beraber yönetelim" demiş gibi gösterilen videoya tepki gösteren İmamoğlu konuşmasının tamamını yayınlarak şunları söyledi:

Mübarek Ramazan ayında yeni iftiralar ve kumpaslarla bana kara çalmaya çalışıyorlar. Montajlanan konuşmamın tamamını yayınlıyorum. İftiracıları da vicdanlara ve Allah’a havale ediyorum.



Mübarek Ramazan ayında yeni iftiralar ve kumpaslarla bana kara çalmaya çalışıyorlar. Montajlanan konuşmamın tamamını yayınlıyorum. İftiracıları da vicdanlara ve Allah’a havale ediyorum. pic.twitter.com/yggre407Fy

— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) 28 Mayıs 2019






"İftira atıyorsun"

Bu videonun ardından bir görüntü daha paylaşan Ekrem İmamoğlu'nun, bir esnafla yaptığı görüşmedeki diyalog gösteriliyor. Montajlı görüntüleri izleyen esnaf, İmamoğlu'na konuyu sorunca İmamoğlu yanındakilerden görüntülerin tamamının yer aldığı videoyu açmalarını istiyor. Vatandaştan tam görüntüleri izlemesini isteyen İmamoğlu'na yanıt, "Sizin zihniyetinizi biliyoruz, dinlemek istemiyorum" diyor. İmamoğlu da yanıt olarak, "İftira atıyorsun" diye yanıt veriyor.



Birileri bizi bölmeye, kutuplaştırmaya çalışsa da biz birlik olmaya, el ele gönül gönüle olmaya devam edeceğiz. Yeter ki; birbirimizi dinleyelim, anlayalım. Kötülüğün kimseye seçim kazandırmadığını 23 Haziran’da bir kez daha göreceğiz. pic.twitter.com/gZ57GZTH7U

— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) 28 Mayıs 2019




Yorumlar