Anasayfa /  Politika /  Chp

Eren Erdem'den bomba itiraf! Hakkındaki iddialarla ilgili Kılıçdaroğlu ve Tezcan'ı adres gösterdi video izle

CHP'li vekil Eren Erdem hakkında açılan davayla ilgili Artı Tv'de canlı yayına katılarak kritik açıklamalar yaptı. Erdem hakkındaki iddialarla ilgili Kılıçdaroğlu ve Tezcan'ı adres gösterdi.

Abone ol
Abone ol 23 Mayıs 2018 01:22

FETÖ’den belge almakla yargılandığını açıklayan Eren Erdem kendisine MİT tutanaklarını veren kişinin Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan olduğunu söyledi.

Hakkındaki bir diğer yargılama konusunun ise FETÖ'nün yayın organı Zaman Gazetesi'ne yaptığı ziyaret olduğunu belirten Erdem, bu ziyaretin ise Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla gerçekleştiğini belirtti.

Erdem konuşmasını şu şekilde sürdürdü;

TEZCAN BENİ EKARTE ETTİ

Benim listede olmamamın nedeni Sayın Bülent Tezcan'la tüzük kurultayında karşı karşıya olmamızdır. Kendileri Genel Başkan Yardımcısı olmuştur, biz olamadık o daha güçlü pozisyonda olmuştur ve bizi ekarte etmeyi tercih etmiştir.

PARTİMDEN BİR DAYANIŞMA GÖRMEDİM

Dava konusunda partimin yönetim kademesinden bir dayanışma görmedim.Ama örgütten çok destek gördüm. Bugün bir anket yapılsın ve CHP dendiğinde 10 isim yazın densin. Benim isimim ilk 5'in içerisinden çıkmasın ben partimden istifa ederim. Malesef falancanın yakını falancanın ekibi olmadığımız için listede yer alamadık. Malesef partide amcalarımız yok, FETÖ'de adamlarımız yok, MİT'te tanıdıklarımız yok. O nedenle bu sonuç oldu. Yaşadığım krizin temel nedeni ise partimde daha fazla sosyal demokrasi istememdir.

 KAYNAKLARIM CHP'Lİ ARKADAŞLARIMDIR

Partimin görevlendirmesiyle Zaman Gazetesine Kanal Türk'e gittim. PArtimden gelen bilgi ve belgeler doğrultusunda evet haberler yaptım. Ama benim kaynaklarım partimdi FETÖ'cüler değil. MİT tırları dosyası da dahil olmak üzere tüm belgelerin kaynakları CHP'de siyaset yapan arkadaşlarımdır. Buna rağmen ben aday gösterilmedim.

TEZCAN'DAN İSTEDİM

Ben MİT tırları tutanaklarını Tezcan'dan istedim. O dönem gazeteciydim. Okudum ve bu konuda tweet attım. Ben bunları almışım ve haber yapmışım.




Yorumlar