Anasayfa /  Politika /  Chp

Ekrem İmamoğlu ile Ahmet Hakan arasında canlı yayında gerginlik!

Ekrem İmamoğlu ile Ahmet Hakan arasında canlı yayında gerginlik!CHP ve İYİ Parti'nin ortak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile Ahmet Hakan arasında gerginlik yaşandı.

Abone ol
Abone ol 21 Mayıs 2019 03:28

Ekrem İmamoğlu ile Ahmet Hakan arasında canlı yayında gerginlik!

Ahmet Hakan'ın CNN Türk'teki 'Tarafsız Bölge' programına CHP-İYİ Parti Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu katıldı. Gündeme ilişkin konuların işlendiği televizyon programında moderatör Ahmet Hakan'ın, İmamoğlu'na AKP Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun kendisi hakkındaki sözlerini sorması üzerine gerginlik yaşandı.

Program sunucusu Ahmet Hakan, İmamoğlu’na Esenler Belediye Başkanı Göksu'nun "Yunan medyasında bir haber çıktı. Ekrem İmamoğlu İstanbul'u fetheden Yunanlı diye. Ekrem İmamoğlu nereli Trabzonlu niye cevap vermiyor bu habere? ‘İmamoğlu ben Trabzonluyum kardeşim bana nasıl böyle bir söz söylersiniz’ diye neden tepki göstermiyor?" şeklinde soru yöneltti.

İmamoğlu ise Esenler Belediye Başkanı Göksu'nun imada bulunduğunu iddia ederek Ahmet Hakan'a da tepki gösterdi.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'na sert eleştirilerde bulunan İmamoğlu, Ahmet Hakan'ın 'Tarafsız Bölge' programında şu açıklamayı yaptı:

"Öyle demiyor. Siz Anladınız onu diyor. Siz anladınız ne demek istediğimi diyor. Trabzonluları lekeliyorsun, Ekrem İmamoğlu'nu lekeliyorsun, ondan sonra buradan bir politika yapmaya çalışıyorsun, insanların zihnine bir şeyleri nakşetmeye çalışıyorsun. Bırakın savunmayın. Ahmet Bey lütfen savunmayın. Başka soruya geçin. Ve sorunun cevabını verdim o haberi yapanı adam yerine koymadığım gibi o belediye başkanını da adam yerine koymadım."




Yorumlar