Anasayfa /  Politika /  Chp

Ekrem İmamoğlu iftara konuk olduğu Tayyip Erdoğan'dan oyunu istedi!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, iftarını Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde, Şerife-Ertuğrul Köse çiftinin evinde açtı.

Abone ol
Abone ol 30 Mayıs 2019 00:08

Ekrem İmamoğlu, iftar için Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde oturan Kastamonu Taşköprülü Şerife-Ertuğrul Köse çiftinin evini seçti. Evin 19 yaşındaki oğlu Tayyip Erdoğan Köse, İmamoğlu'nu oturdukları binanın kapısında babası ile birlikte karşıladı. Evin ikiz kızları 16 yaşındaki Senanur ve Yağmur da evlerinde, heyecan içerisinde İmamoğlu'nu bekledi.

Ekrem İmamoğlu Tayyip Erdoğan’dan oyunu kendisine vermesini istedi - Sayfa 2

İmamoğlu, daireye girdiğinde ikizler, ''Hoş geldin Ekrem Abi'' kendisine sarıldı. Aile tarafından misafir odasına alınan İmamoğlu, Tayyip Erdoğan'dan ailesini kendisine tanıtmasını istedi. İmamoğlu, etrafında toplanan aile fertleri ile tek tek tanıştı.

Ekrem İmamoğlu Tayyip Erdoğan’dan oyunu kendisine vermesini istedi - Sayfa 3

İmamoğlu, iki yanında oturan ailenin ikiz kızları, Yağmur ve Senanur'un tekvandoda siyah kuşak sahibi olduklarını öğrenince, ''Sağlamdayız yani'' diyerek espri yaptı. Bunun üzerine ikizler, ''Ekrem Abi, sen olmasan da biz her yerde seni koruruz'' şeklinde karşılık verdi. İkizler, İmamoğlu'na, evlerine geleceğini öğrendikleri günden beri, heyecandan uyku uyuyamadıklarını söyledi. Evin babasına kızları olduğu için şanslı olduğunu söyleyen İmamoğlu, kendi kızı Beren'le yaşadıklarından bahsetti. İmamoğlu, ''Ama erkeklerden ortanca olan, sabah beni evde görünce, 'Beyefendi siz bu evde mi kalıyorsunuz' diyerek dalga geçiyor'' dedi.

Ekrem İmamoğlu Tayyip Erdoğan’dan oyunu kendisine vermesini istedi - Sayfa 4

İmamoğlu, kendi mezun olduğu İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü'nü kazanmayı hedeflediğini belirten Tayyip Erdoğan'a, ''Sınava 1 hafta kala beraber çalışacağız'' sözünü verdi.

Ekrem İmamoğlu Tayyip Erdoğan’dan oyunu kendisine vermesini istedi - Sayfa 5

İmamoğlu ve aile, daha sonra iftar açmak için diğer odaya geçti. Ezan okunmasıyla iftarlar açıldı. İmamoğlu, keyifli bir sohbet eşliğinde yemekler yenildikten sonra aile fertleriyle fotoğraf çektirmek istedi. Bu sırada İmamoğlu'nun, ''Yarın, Tayyip Erdoğan'la fotoğraf çektirdi derler'' şeklindeki esprisi gülüşmelere neden oldu.

Ekrem İmamoğlu Tayyip Erdoğan’dan oyunu kendisine vermesini istedi - Sayfa 6

Evde bulunanlardan biri de, ''Tayyip Erdoğan oyunu açıkladı derler'' deyince, İmamoğlu, ''Olsun, ben ondan da oy istedim'' karşılığını verdi. Baba Köse, oğlunun adının hikayesini, ''Cumhurbaşkanımız cezaevine girdiğinde, mağdur olduğu için oğlumun adını Tayyip Erdoğan koymuştum. Şimdi, siz mağdur olduğunuz için sizi destekliyoruz'' sözleriyle anlattı.

Ekrem İmamoğlu Tayyip Erdoğan’dan oyunu kendisine vermesini istedi - Sayfa 7

İmamoğlu Köse Ailesi ile iftarını açarken, komşuları ve mahalleli de bina önünde birikmeye başladı. İmamoğlu'nun binadan çıkışıyla birlikte cep telefonları kayda girdi ve vatandaşlar, ''Ekrem Başkan'' sloganını attı. İmamoğlu, kısa bir konuşma yaptığı vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Ekrem İmamoğlu Tayyip Erdoğan’dan oyunu kendisine vermesini istedi - Sayfa 1


Yorumlar