Anasayfa /  Politika /  Chp

CHP'den iftira kampanyası tepkisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan havuz medyasına bağlı bir televizyon kanalında Cumhuriyet Halk Partisi’nin terör örgütleriyle ittifak halinde gösterilmeye çalışılmasına tepki gösterdi.

Abone ol
Abone ol 08 Şubat 2017 13:06



Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, yaptığı yazılı açıklamada “Biz CHP olarak ne dün ne de bugün, tarihimizin hiçbir döneminde, hiçbir kirli ilişkinin parçası olmadık. Havuz medyası eğer terör örgütüyle ilişki kuran birini arıyorsa, dönsün kendi arşivlerine baksın!” dedi.



Tezcan, açıklamasında şunları kaydetti:



“Türkiye’yi anayasa değişikliğiyle bölmeyi planlayan iftira kumpanyasının faaliyetleri devam ediyor. Türkiye’nin hayırlı geleceği ve iyiliği üzerine söyleyecek tek bir sözü olmayanlar, havuz medyası eliyle bölünme anayasasını iftira kampanyasıyla geçirebileceklerini sanıyorlar.



Havuz bataklığının yayın organları aldıkları talimatlar doğrultusunda, Cumhuriyet Halk Partisi’ni terör örgütleriyle yan yana gösterme iftirasına başlamıştır.



Biz CHP olarak ne dün ne de bugün, tarihimizin hiçbir döneminde, hiçbir kirli ilişkinin parçası olmadık.



Havuz medyası eğer terör örgütüyle ilişki kuran birini arıyorsa, dönsün kendi arşivlerine baksın! Habur’da seyyar mahkeme kuranlar, aziz şehitlerimize ‘kelle’ diyenler elbette ki arşivlerinizdedir. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi’ni bölünme anayasasına karşı dik duruşu nedeniyle iftiralarının hedefi haline getirenler, daha düne kadar ‘Ne istediler de vermedik’ diyenlerdir.



Devlet imkânlarıyla semirenlerin, sandıktan çıkacak ‘hayır’ın telaşı içinde olduklarını biz gayet iyi biliyoruz.



CHP’lilerin vatanseverliği, iktidar kucağında semirmiş çete reisi Fetullah Gülen’in dizinin dibine çöken bir anlayışın ürünü değildir.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin üzerine bu tür kirli iftiralar yapışmaz, yapışamaz. Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü noktasında CHP’nin tutumu nettir. CHP, Türkiye’nin birliğinin, bütünlüğünün, demokratik cumhuriyetin ve temel değerlerimizin güvencesi olan bir siyasi partidir.”


Yorumlar