Anasayfa /  Politika /  Chp

CHP'de üst üste istifalar

CHP'li iki belediye başkanı partilerinden istifa etti.Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu sosyal medya hesabından partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Abone ol
Abone ol 12 Şubat 2019 19:21

CHP'de aday belirleme sürecinde yaşanan istifalara bir yenisi daha eklendi. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu sosyal medya hesabından partisinden istifa ettiğini duyurdu. Kesimoğlu'nun ardından Kırklareli'de 50 kişi daha istifa etti. 



Kesimoğlu şunları yazdı:Yaşadığımız süreçte, Kırklareli halkının CHP Genel Merkezi gözünde hiçbir şekilde dikkate alınmadığını ibretle gözlemledim. Bu sebeple bugün itibariyle partimden istifa ediyorum. Perşembe günü 14:00’te bir basın toplantısı ile detayları paylaşacağım.Sizleri çok seviyorum

50 İSTİFA DAHA

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun istifasının ardından 50 partili daha CHP'den istifa etti. Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sevim, Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kösegil, Kesimoğlu'nun eşi Sibel Kesimoğlu'nun da aralarında bulunduğu 50 CHP'li, İl Seçim Kurulu Başkanlığına istifa dilekçelerini sundu.

KOCADON DA İSTİFA ETTİ



CHP’den önce büyükşehir daha sonra Bodrum için aday gösterilemeyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un noter aracılığı ile CHP’den istifa ettiği öğrenildi. Katıldığı bir cenaze töreni öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet Kocadon şunları söyledi:

“Herkese hayırlı olsun. Daha önümüzdeki günlerde bununla ilgili güzel bir basın açıklaması yapacağım. Sıkıntı yok,, haydi bakalım. Ayın 19’da görüşeceğiz sizinle.”

Kocadon'un DP’den büyükşehir belediye başkan adayı olacağı, resmi açıklamanın ise 19 Şubat günü yapılacağı ifade edildi.


Etiketler Mehmet Kesimoğlu
Yorumlar