Anasayfa /  Politika /  Chp

AK Parti'den istifa eden 9 kişi CHP'ye katıldı!

AK Parti Menemen Gençlik Kolları Başkanı Haldun Çakmak ve yönetim kurulundan toplamda 9 kişi istifa ederek, CHP’ye katıldı.

Abone ol
Abone ol 18 Temmuz 2019 20:24

AK Parti MenemenGençlik Kolları Başkanı Haldun Çakmak ve yönetim kurulundan toplamda 9 kişi istifa ederek, CHP’ye katıldı. Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un katılımıyla gerçekleşen toplantı CHP Menemen İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşti.

“HEDEF BAŞKANLIK SİSTEMİNE HAYIR DEMEKTİR”

Hayal gibi gözüken şehirlerin AK Parti’den tek tek alındığını vurgulayan CHP Menemen İlçe Başkanı Serdar Değirmenci, “Birçok parti şaşalı yıllar yaşamıştır ama sonradan yıkılıp gitmiştir. Ancak CHP hala dimdik ayaktadır. Otel odalarında kurulmuş bir parti değildir, İstiklal Savışı’ndan çıkmıştır. Devleti ve demokrasiyi kuran partidir. Cumhuriyeti ilan eden partidir. Çok partili hayata geçişi sağlayan partidir.

Türkiye’nin geçmişinde CHP vardır, geleceğinde de her zaman olacaktır. Son yerel seçimler göstermiştir ki, Türkiye’nin büyükşehirlerini kazanmıştır. Hayal gibi gözüken şehirler, AK Parti’den tek tek alındı. Bundan sonraki hedef başkanlık sistemine hayır demek olacaktır.

Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş için çalışacağız. Bunun önemi kavranmıştır. Bunu gören AK Parti’li arkadaşlarımız Menemen’de bizimle olmak için başvurmuşlardır. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra bize güç katacaklarına inanıyorum. Hepsine CHP üyesi olarak başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.


Yorumlar