Anasayfa /  Politika /  Chp

CHP, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için video yayımladı

Cumhuriye Halk Partisi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için video yayımladı. Çeşitli meslek gruplarından kadınların yer aldığı videoda "Hepimiz birbirimizin sonsuz yansıması, hepimiz birbirimizin farklılığıyız... Ve birlikteyiz... 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun!" ifadesi yer aldı.

Abone ol
Abone ol 07 Mart 2021 16:19

CHP, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için video yayımladı. Çeşitli meslek gruplarından kadınların yer aldığı videoda "Hepimiz birbirimizin sonsuz yansıması, hepimiz birbirimizin farklılığıyız... Ve birlikteyiz... 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun!" ifadesi yer aldı.

Videoda şu ifadeler kullanıldı:

Neyim ben, kimim, gerçek miyim yoksa sadece bir yansıma, bir yanılsama mıyım? Hayır! Biliyorum daha fazlasıyım. Ayna beni kıskanmaz, kandırmaz, engel olmaz, zarar vermez, hatalarımdan faydalanmaz. Ayna üzerine düşeni yapar. Ona bir adım atarsam o da bana bir adım atar. Ağlarsam ağlar, gülersem de gülüşüme gülüş katar. Düşersem düşer ama benim kadar da hızlı kalkar...

Hep gözümün içine bakar, aydınlığı benimle artar. Beni benim gözümden tartar. Kalbi benimle atar. Sevincime sevinç katar. Çekingenliğimde korkaklık, kibarlığımda zayıflık aramaz. Ve her şeye rağmen, onu kırmazsam, kırılmaz. Kendime ve çevreme ayna tutunca fark ettim. Hepimiz birbirimizin sonsuz yansıması, hepimiz birbirimizin farklılığıyız... Ve birlikteyiz... 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun!

Yorumlar