Anasayfa /  Spor

Chelsea - Bayern Münih tahmin - Chelsea - Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Chelsea, sahasında Bayern Münih ile karşı karşıya geliyor. Peki Chelsea - Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Chelsea - Bayern Münih tahmin ve iddaa oranları.

Abone ol
Abone ol 25 Şubat 2020 15:06

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Chelsea, sahasında Bayern Münih ile karşı karşıya geliyor. Peki Chelsea - Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Chelsea - Bayern Münih tahmin ve iddaa oranları.

Chelsea Bayern Münih maçı Şampiyonlar Ligi son 16 turu içerisinde oynanacak müsabakalardan biri olacak. Şimdiye kadar oynanan 5 maçta 3 kez kazanan Bayern Münih deplasmandan avantajlı skorla dönmek istiyor. 

İki takım arasındaki en gollü maç ise 2005 yılında oynanan Şampiyonlar Ligi maçı olmuştu. Bu müsabakayı 4-2 kazanan Chelsea zorlu bir galibiyet almıştı. 

Stamford Bridge Stadyumu’nda oynanacak maçta hakem Clement Turpin düdük çalacak. Ev sahibi ekipte Van Ginkel, Kante, Pulusic ve Hudson-Odoi sakatlıkları nedeniyle mücadelede olamayacak. Alman temsilcisinde ise Süle, Perisic ve Javi Martinez takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

CHELSEA BAYERN MÜNİH MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA? 

25 Şubat 2020 Salı günü oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçı TSİ 23:00’te başlayacak. 

Karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler yayıncı kuruluş olan Bein Sports 2 üzerinden mücadeleyi takip edebilecekler.

Chelsea - Bayern Münih tahmin ve iddaa oranları

Chelsea: 3.10
Beraberlik: 3.25
Bayern Münih:
1.75

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Chelsea ile Bayern Münih karşı karşıya geliyor.

Ev sahibi ekipte Kante, Pulisic ve Van Ginkel; konuk ekipte ise Perisic ve Sule karşılaşmada forma giyemeyecek.

Kötü başladığı ligde, liderlik koltuğuna oturmayı bilen Alman ekip, Şampiyonlar Ligi'nin favorileri arasında yer alıyor.

Chelsea ise son dönemlerde büyük bir form düşüklüğü yaşıyor. İngiliz ekip son 5 lig maçında sadece 1 kere galip gelebildi.

Bayern Münih, rövanş maçı öncesi kendine avantajı getirecek gol veya golleri mutlaka bulacaktır. Abraham, Mount, Willian gibi kaliteli ayaklara sahip olan Chelsea de rakibine kendi seyircisi önünde karşılık verecektir.

Karşılıklı goller izleyeceğimiz bir maç bizleri bekliyor.

Tahmin: KG VAR - Oran: 1.45

 

Yorumlar