Anasayfa /  Magazin

Ceyhun Fersoy kimdir? Ceyhun Fersoy'un sağlık durumu nasıl?

Baş Belası adlı tiyatronun oyuncularını taşıyan minibüsün TIR'a arkadan çarpmasıyla gerçekleşen kaza da tiyatro oyuncusu Ceyhun Fersoy ağır yaralandı. Peki Ceyhun Fersoy kimdir? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 21 Kasım 2022 21:12

Baş Belası adlı tiyatronun oyuncularını taşıyan minibüsün TIR'a arkadan çarpmasıyla gerçekleşen kaza da tiyatro oyuncusu Ceyhun Fersoy ağır yaralandı. Peki Ceyhun Fersoy kimdir? İşte detaylar...

Çorum'da 'Baş Belası' adlı tiyatro oyununu sahneledikten sonra Samsun’a gitmek için yola çıkan oyuncuları taşıyan Aykut Bektaş yönetimindeki 52 ADK 527 plakalı minibüs, önünde giden Hacı Ahmet Kılıç kontrolündeki 42 FES 27 plakalı TIR’a çarptı. Kazada, minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş yaşamını yitirdi, sürücü ile Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere götürülerek tedaviye alındı.

Ceyhun Fersoy Kimdir?

Ceyhun Fersoy 10 Nisan 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İsviçre, Fransa ve İstanbul'da (Burak Bora Anadolu Lisesi) tamamladı. Eğitimini 2000-2001 senelerinde TÜRVAK Sinema Televizyon Eğitim Merkezi Yapım Yönetim Bölümünde sürdüren Fersoy, eğitimine 2005-2006 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi ActorStudio'da devam etti. 2005 senesinde BKM Atölye çalışmalarına katılan genç oyuncu, rol aldığı BKM yapımı 'Bir Demet Tiyatro' dizisindeki performansıyla beğeni topladı. Bir Demet Tiyatro'nun yanı sıra Ana Kuzusu, Kurtlar Vadisi, İki Aile dizileri ile Neşeli Gençlik filminde oynadı.

Ünlü oyuncu, fenomen dizi Seksenler'de seyirciyle buluşmuştu. Ayrıca Şoray Uzun'la birlikte 2012 Avrupa Kupası maçları sırasında TRT 1'de Saha Dışı isimli komedi programını hazırlayıp sunmuştur. Seksenler dizisinden rol arkadaşı Begüm Öner ile dünya evine girmiştir.

CEYHUN FERSOY SON DURUMU

Ceyhun Fersoy'un kazayı hafif yaralı olarak atlattığı, hastanede müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

AMASYA VALİSİNDEN AÇIKLAMA

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, kazaya yönelik açıklamalarda bulundu;

“Kazada maalesef 3 insanımızı kaybettik. Kaza sonucu 7 tiyatro ekibinden vatandaşımız da yaralandı. Bunlardan 2 tanesini Samsun’a sevk ettik. 1 tanesi taburcu oldu. 4 tanesi de şu an itibarıyla Sabuncuoğlu Araştırma Hastanemizde tedavi altındalar. Bunlardan 1 tanesinin durumu birazcık kritik. İleri bir tedavi için belki başka bir hastaneye de sevk edebiliriz. Ceyhun Bey ile de görüştüm şu an için kendisinin durumu iyi. Sadece ayakta tendonlarda bir sorun varmış. Diğer taraftan vücudunun farklı yerlerinde çok önemli olmayan bazı yaralar var. Tahmin ediyorum, birkaç güne kadar kendisini buradan taburcu ederiz. Arkadaşlarımızın yapmış olduğu ilk incelemede tiyatro ekibini taşıyan minibüsün süratli olduğu ve bu sürat neticesi aynı hatta seyreden TIR’a arkadan çarpması sonucu kazanın meydana geldiği yönünde şu an itibariyle tespitlerimiz var.”

Yorumlar