Anasayfa /  Yaşam

Midyat’ta telefon direği tehlike saçıyor

Mardin’in Midyat ilçesinde toprağa gömüldüğü yerden kırılan ve kabloların desteği ile ayakta duran Telekom’a ait direk mahalle sakinlerini korkutuyor.Gölcük Mahallesi 438. Sokak’ta bulunan ve bir yıldır kabloların desteğiyle ayakta...

Abone ol
Abone ol 25 Ağustos 2017 10:24

Mardin’in Midyat ilçesinde toprağa gömüldüğü yerden kırılan ve kabloların desteği ile ayakta duran Telekom’a ait direk mahalle sakinlerini korkutuyor.

Gölcük Mahallesi 438. Sokak’ta bulunan ve bir yıldır kabloların desteğiyle ayakta duran direk mahalle sakinlerinin korkusu haline geldi. Vatandaşlar önlem alınmasını istiyor. Sokak sakinleri direğin her an kendileri ve çocuklarının başına düşmesinden endişe ediyor. Mahalle sakinleri Telekom müdürlüğünün bir an önce bu direğe müdahale edilmesini bekliyor. Mahalle sakinlerinden Resul Gezginci, ’’Direğin düşmemesi için ben taş koydum buraya. Bunun ya değiştirilmesi ya da sabitlenmesi gerekir. Çocukların başına düşerse büyük sıkıntı yaşanabilir’’ dedi.

Gölcük Mahalle Muhtarı Murat Başar da direğin alttan koptuğunu ve tehlikeye davetiye çıkardığını söyledi. Başar, "Bu direğin alt tarafında kopukluk var. Bunun vatandaşa zarar vermemesi için yetkililerden yardım istiyoruz" diye konuştu.

Yorumlar