Anasayfa /  Teknoloji

Hidroana başarılara doymuyor

Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Hidrojen Enerjili Araç Takımı (Hidroana) bu yıl İstanbul’da 3’üncüsü düzenlenen Shell Eco Marathon Türkiye Yarışında uluslararası arenada yarışarak, 356,42 km/m3’lik derecesiyle liderliği...

Abone ol
Abone ol 26 Eylül 2017 15:43

Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Hidrojen Enerjili Araç Takımı (Hidroana) bu yıl İstanbul’da 3’üncüsü düzenlenen Shell Eco Marathon Türkiye Yarışında uluslararası arenada yarışarak, 356,42 km/m3’lik derecesiyle liderliği göğüsledi.

Hidroana birincilik ödüllerini Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı Ömer Burhanoğlu ve Shell Türkiye Ülke Başkanı Ahmet Erdem’in elinden aldı.

Yarışmayla ilgili görüşlerini bildiren Hidroana takım kaptanı Ersin Öz, “Disiplinler arası bir çalışma sergileyen takım arkadaşlarım ile birlikte böyle bir sonuçla döndüğümüz için gururluyuz. Fakat bunun sadece bizim için bir başlangıç olduğunu düşünüyoruz. Hidroana, yeni üyeleri ile birlikte seneye daha güçlü ve çevreci bir araç ile daha güzel sonuçlarla Ülkemizi ve Üniversitemizi temsil edebilmek için canla başla çalışmaya devam edecek. Bu başarıyı elde etmemizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Yorumlar