Anasayfa /  Yaşam

Çamlık’a yeni çehre

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Dolunay Mahallesi Çamlık Mesire Alanı’nda 350 araçlık otopark, 60 tane barbekü, 80 aydınlatma direği, 100 piknik masası, Arnavut taşından doğal yürüme yolları, sıcak asfalt yol ve baskı betonlu...

Abone ol
Abone ol 26 Eylül 2017 17:25

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Dolunay Mahallesi Çamlık Mesire Alanı’nda 350 araçlık otopark, 60 tane barbekü, 80 aydınlatma direği, 100 piknik masası, Arnavut taşından doğal yürüme yolları, sıcak asfalt yol ve baskı betonlu kaldırım ile yenileme çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Başkan Anlayan, Çamlık Mesire Alanı’nda 4 aydır yenileme çalışması yaptıklarını belirterek, “Çamlık’a 350 araçlık 3 tane ayrı otopark yaptık. Bu vesileyle piknik alanına gelen yolu sıcak asfalt ve kaldırımını da baskı beton yaptık. Burada araç parkı sorunu çözülmüş oldu. Otopark ile beraber piknik alanını yeniden düzenledik. Komple içerisinde Arnavut taşından parke ile yürüyüş yolu yaptık. 100 tane aydınlatma ile beraber aydınlatmasını çok yeterli hale getirdik. Yine pikniğe gelenler kendi ızgarasını getirmeyenlerin kullanabileceği 60 tane barbekü koyduk. Bununla beraber piknik masalarını çok arttırdık. Bunun bir kısmı çatılı, bir kısmı açık 100 tanede piknik masası koyuyoruz çünkü vatandaşlarımız çok yoğun bir şekilde masaya ihtiyaç duyuyorlardı, bu ihtiyaç da ortadan kalktı. Çamlık’a 4 adet çocuk oyun gurubu koyduk. Yine 2 adet ahşap spor seti, 1 adet ahşap büfe, 2 adet ahşap güvenlik kulübesi, 30 adet bank yaptırdık. Çamlık Mesire Alanımızı şu anda bitirmiş durumdayız. Zaten bu yaz vatandaşlarımızın Çamlık Mesire Alanı’nı çok yoğun kullandığını ve memnuniyetlerini gördük. Çamlık bütün bölgenin piknik alanına cevap verecek çok nezih mekana kavuştu” diye konuştu.


Yorumlar