Anasayfa /  Yaşam

Başkan Karaosmanoğlu Körfez’de projeleri inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de yapımı devam eden projeleri inceledi.Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim...

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2017 11:22

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de yapımı devam eden projeleri inceledi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez’de yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile birlikte projeleri inceleyen Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, daha sonra Mimar Sinan Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Başkanlar İbrahim Karaosmanoğlu ve İsmail Baran’ın ilk durağı Hereke bölgesi oldu. Yapımı tamamlanan ve hizmete açılan kültür merkezini beğenen Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Ahmed-i Hani Parkı’ndaki çalışmalardan dolayı da Başkan İsmail Baran’a teşekkür etti. Başkanları inceleme yaparken gören vatandaşlar da Yukarı Hereke’nin son dönemde büyük hizmetler gördüğünü belirterek, ‘duacınızız’ ifadelerini kullandı.

Mimar Sinan Mahallesi’nde yer alan Mehmet Akif Ersoy Camii’ndei cenaze namazına da katılan başkanlar, daha sonra vatandaşlarla çay içti, sohbet etti. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, belediyeciliğin dua alma sanatı olduğunu belirterek, “Çok şükür ki AK Parti ile birlikte ‘belediyecilik nasıl yapılır’ kısmını herkese gösterdik. Vatandaşlarımızdan aldığımız dua bizler için önemli” ifadelerini kullandı.

Yorumlar