Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 9 Sözleşmeli Personel Alacak 25 Bin 489 TL Maaş Verilecek

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 9 sözleşmeli kamu personel alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 24 Nisan 2019 19:17

Başvurular kurumun internet sitesinin üzerinden başvuru formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulduktan sonra, dilekçe ekinde belgelerle birlikte başvurular; 29 Nisan 2019 – 03 Mayıs 2019 tarihleri arasında mesai bitimine kadar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Gelen Evrak Birimine şahsen veya son başvuru tarihinde ulaşacak şekilde posta ile yapılacak.

Son başvuru tarihinden sonra ulaşan evraklara işlem yapılmayacak. Aranan şartlar Üniversitelerin 4 yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmak.

Kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olmak, Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu zamanın yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3 yıllık, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak.

(Mesleki tecrübenin belirlenmesinde; bilişim personeli olarak 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) bendi ya da 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile özel kesimde sosyal güvenlik kurumlarına prim ödenmek suretiyle işçi statüsünde bilişim personeli olarak geçtiği belgelenen hizmet süreleri dikkate alınır)

Bilgisayar çevre birimlerin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmak şartıyla, güncel programlama dillerinden en az ikisini bilmek gerekli.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 9 bilişim personeli alımı başvuru kılavuzu için tıklayın


Yorumlar