Anasayfa /  Medya /  Dizi

Cem Yılmaz'ın yeni dizisi belli oldu

Cem Yılmaz yeni dizisi için Erşan Kuneri açıklaması geldi. Dizideki karakterler de belli oldu. Cem Yılmazın ilk dizisinden ilk kare merak uyandırdı.

Abone ol
Abone ol 19 Temmuz 2020 23:47

Cem Yılmaz sosyal medya üzerinden yeni projesini açıkladı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz uzun bir aradan sonra yeni bir proje daha başladı. Instagram üzerinden yapılan açıklamada Erşan kuneri dizisi için çalışmalara başladığını açıkladı. Daha önce GORA filminde izleyicinin karşısına geçen bir karakter ile ekranlara gelecek. Yılmaz dizi için daha önceki filimlerinde sevilen bir karakterden yola çıkarak geliştirmeye başladı. Bilindiği gibi daha önce de GORA filminde izleyicinin karşısına çıkan Erşan kuneri karakterinin sosyal medya üzerinden pek çok kez gündem olarak merak edilen bir karakter haline gelmişti.

ERŞAN KUNERİ KİMDİR?

Gora filminde sadece 10 dakika ekranlarda olan karakter sosyal medya üzerinden çok beğenilmesi üzerine bir dizi haline getirileceği anlaşılıyor. Erşan kuneri Arif V 216 filminde de yer almıştı.

Cem Yılmaz sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Erşan kuneri 1975 ve 1978 tarihlerinde sinema macerasını anlatacağım diyerek verdiği Müjde de Erşan Kuneri ile dizide yer alacak diğer karakterlerin çizimini paylaştı. Takipçilerinden tam not aldı. Başlıyorum 2022'ye hazır olur önce biraz eskiz karalama ile başlar sonra canlanır ifadesini kullandı.

YENİ DİZİDEKİ KARAKTERLER; Tumtum İbrahim, Alev, Erşan, Altın Oran, Payro Cemal, Miki Muammer, Seyyar.

1973 doğumlu olan Ünlü komedyen cem Yılmaz aynı zamanda müzisyen, karikatürst, seslendirme, senarist yapımcı ve yönetmen olarak sanat dünyasının sevilen isimlerinden. Sanatçının karakomik, G.O.R.A. CMYLMZ, A.R.O.G filimlerinden bazılarıdır.

Yorumlar