Anasayfa /  Foto Galeri

Cem Yılmaz'dan Demet AKalın'a çok konuşulacak olay gönderme

Cem Yılmaz, önceki gün oğlu Kemal’le Zorlu AVM’deydi. Kemal için kırtasiye malzemeleri alan ünlü komedyen, “Bazı ünlüler pandemi sürecinde çocuklarına özel öğretmen tuttuğunu açıkladı, sizin böyle bir düşünceniz var mı?” sorusuna çok konuşulacak bir yanıt verdi:

Cem Yılmaz'dan Demet AKalın'a çok konuşulacak olay gönderme - Sayfa 1

Komedyen Cem Yılmaz, oğlu Kemal ile çıktığı alışveriş turunda corona virüsü nedeniyle çocuğuna özel öğretmen tutan şarkıcı Demet Akalın'a göndermede bulundu. 5 milyon TL'lik aracıyla görüntülenen ve çocuğunun normal bir eğitim alacağını söyleyen Yılmaz, "Onlar bazı ünlüler. Biz normal insanlarız" dedi.

Cem Yılmaz'dan Demet AKalın'a çok konuşulacak olay gönderme - Sayfa 2

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemde olan Cem Yılmaz, önceki gün oğlu Kemal ile okul alışverişine çıktı.

Cem Yılmaz'dan Demet AKalın'a çok konuşulacak olay gönderme - Sayfa 3

Zorlu AVM’de oğluna kırtasiye malzemeleri alan Cem Yılmaz, yeni aldığı 5 milyon değerindeki Mercedes AMG GTC aracına binmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cem Yılmaz'dan Demet AKalın'a çok konuşulacak olay gönderme - Sayfa 4

“BİZ NORMAL İNSANLARIZ”

Oğlu Kemal için okul malzemeleri aldığını belirten Cem Yılmaz, “Bazı ünlüler çocuklarına özel öğretmen tuttuğunu açıkladı. Sizin böyle bir girişiminiz olacak mı?” şeklindeki soruya “Türkiye’de çocuklar nasıl eğitim alıyorsa öyle olacak. Onlar bazı ünlüler. Biz normal insanlarız” yanıtını verdi.