Anasayfa /  Foto Galeri

Cem Yılmaz'dan bomba gibi açıklama! Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya evlendi mi? video izle

Son günlerin en çok konuşulan çifti Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'dan gün geçmiyorki yeni bir haber gelmesin. Magazin gündemine son dakika haberi olarak düşen bomba iddia bizzat Cem Yılmaz'dan geldi. 1.5 yıllık birlikteliği olan Defne Samyeli ile yollarını ayırdıktan sonra kendisinden 18 yaş küçük olan Serenay Sarıkaya'yla aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz, haklarında çıkan evlilik haberleriyle ilgili ilk kez konuştu. Muhabire verdiği cevapla kafaları karıştıran Cem Yılmaz'ın evlilik itirafı...

Cem Yılmaz'dan bomba gibi açıklama! Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya evlendi mi? video izle - Sayfa 1

EVLENDİM! 
Cem Yılmaz, 'Temmuz ayında evleneceğiniz konuşuluyor' sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı. Yılmaz 'Evlilik haberleri doğru. Evlendim. Çok teşekkür ederim' dedi.

Cem Yılmaz'dan bomba gibi açıklama! Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya evlendi mi? video izle - Sayfa 2

KEREM BEY'İ SEVİYORUM 
Cem Yılmaz eski sevgilisi Defne Samyeli'nin 'konduramadım' açıklamalarıyla ilgili olarak ise "Hiçbir şey söylemeyeceğim. Hiç gönderme yapmadım." diye konuştu. 

Kerem Bürsin'in 'herkes mutlu olsun' açıklamasının ardından yaptığı ınstagram paylaşımıyla ilgili de konuşan Cem Yılmaz "Kerem Bey'i çok seviyorum. Hiç ona bir gönderme yapmadım." dedi.

Cem Yılmaz'dan bomba gibi açıklama! Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya evlendi mi? video izle - Sayfa 4

NE OLMUŞTU? 
Cem Yılmaz, 2018 yılında Defne Samyeli ile aşk yaşamaya başlamıştı. Haklarında birkaç kez ayrılık dedikodusu çıkan çift, her seferinde iddiaları yalanlayarak ilişkilerine devam etti.