Anasayfa /  Yaşam

Cem Yılmaz'a açtığı davalarla biliniyordu! Prof. Dr. Orhan Kural entübe edildi

Geçtiğimiz günlerde yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkan ve durumu her geçen gün kötüye giden ünlü Prof. Dr. Orhan Kural entübe edildi.

Abone ol
Abone ol 22 Aralık 2020 15:11

Geçtiğimiz günlerde yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkan ve durumu her geçen gün kötüye giden ünlü Prof. Dr. Orhan Kural entübe edildi. 

Daha önce ünlü komedyen Cem Yılmaz'a açtığı davalarla sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Orhan Kural, koronavirüs nedeni ile entübe edildi. Kural'ın geçtiğimiz haftalarda yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkmıştı.

Kasım ayı sonunda koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından İstanbul Sancaktepe Feriha Öz Acil Durum Hastanesi'nde yatırılan Prof. Dr. Orhan Kural, kişisel Instagram hesabından hastalığını duyurmuştu.

Hastane çalışanları ve doktorlara teşekkür mesajı yayımlayan Kural, "Sağlıklı günlerde, nice mutlu coğrafyalarda görüşmek üzere, sevgiyle kalın..." demişti.

"Durumu ağırlaştı"

Onur Akay, hastanede tedavi altında bulunan Prof. Dr. Orhan Kural'ın koronavirüs nedeniyle durumunun ağırlaştığını ifade ederek, entübe edildiğini açıkladı. İlk etapta durumu iyiye giden ancak ardından ağırlaşmaya başlayan Kural'ın tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ediyor.

Dünyanın en ünlü gezginleri arasında sayılan Orhan Kural, çok sayıda ünlü isme hayranlarını sigaraya özendiriyor diye dava açmıştı.

Yorumlar