Anasayfa /  Magazin

Cem Yılmaz'dan başörtüsü düşmanlığı söylentilerine yanıt geldi!

Cem Yılmaz, bir gazetede yayımlanan, "Cem Yılmaz, ortağı olduğu otele 'kapalıları almayın' talimatı verdi" şeklindeki haber nedeniyle sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. İşte Cem Yılmaz'ın açıklamaları...

Abone ol
Abone ol 11 Temmuz 2019 18:11

Cem Yılmaz, hakkında ortaya atılan bir iddiaya sosyal medya hesabından sert bir cevap verdi. Olayın şaka olmaktan öte bir operasyon olduğunu ifade eden Yılmaz, "Sevgili takipçilerim,hatırı sayılır bir sayıdasınız,size bu haberi şu sebeple duyuruyorum; 27 yıllık meslek hayatımda sahne ve sinema dışında hiç bir ticari girişimim olmadığı gibi Bebek Oteli ! de benim değil !! Bu bir şaka olsa gülerim ama acıklı bir operasyon ! Yazık !" diye yazdı.

"Cem Yılmaz'dan başörtüsü düşmanlığı! Kapalıları almayın"

Yukarıdaki başlıkla bir gazetede yayımlanan haberde, Cem Yılmaz'ın ortağı olduğu ileri sürülen otelin başörtüsü kullanan insanlara karşı ayrımcılık yaptığı ileri sürülerek, talimatın ünlü komedyenden geldiği iddia edildi.

Bugün sosyal medyada sıkça paylaşılan haberin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Yılmaz, iddiaları net bir şekilde yalanladı.






Sevgili takipçilerim,hatırı sayılır bir sayıdasınız,size bu haberi şu sebeple duyuruyorum; 27 yıllık meslek hayatımda sahne ve sinema dışında hiç bir ticari girişimim olmadığı gibi Bebek Oteli ! de benim değil !! Bu bir şaka olsa gülerim ama acıklı bir operasyon ! Yazık ! pic.twitter.com/f0gPPblT1m


— Cem Yılmaz (@CMYLMZ) 11 Temmuz 2019


Yorumlar