Anasayfa /  Foto Galeri

Cem Yılmaz gelen zamlara isyan etti!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz gelen fahiş zamlara isyan etti. Sosyal medya hesabından zamlarla ilgili paylaşım yapan Cem Yılmaz, "Her şeyi simit üzerinden konuşmaktan zaten şüphelenmek lazım. ‘Bari simit pahalı olmasın’ diye ideal mi olur" dedi. Yılmaz, "Hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli." ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz gelen zamlara isyan etti! - Sayfa 1

Komedyen Cem Yılmaz, Twitter hesabından peş peşe hayat pahalılığıyla ilgili paylaşımlar yaptı. “Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli” diyen komedyen Cem Yılmaz, her şeyi simit fiyatı üzerinden tartışılmasından şüphelenmesi gerektiğini söyledi.

Cem Yılmaz gelen zamlara isyan etti! - Sayfa 2

İşte Cem Yılmaz'ın o paylaşımları:

Cem Yılmaz gelen zamlara isyan etti! - Sayfa 3

“Eskiden şey vardı , ödediğiniz vergiler size yol,su,elektrik olarak geri dönüyor !! Bir çok giden memnun ki yerinden,cck seneler geçti dönen yok seferinden. Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli. İyi günler.

Cem Yılmaz gelen zamlara isyan etti! - Sayfa 4

Otomobil Avrupada bu kadarken bizde niye bu kadar diyosun , “e var ki alıyon” diyo …lan hersey bu kadar pahalı olmasa sen de alıcan.Herseyi simit üzerinden konuşmaktan zaten şüphelenmek lazım. “ Bari simit pahalı olmasın “ diye ideal mi olur. Peh !