Anasayfa /  Politika

Cem Uzan, Erdoğan'a seslendi: Mağdurum

Fransa'da yaşayan eski siyasetçi Cem Uzan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seslenerek anne ve babasının kırmızı bültenle arandığını, kendilerinin mağdur olduğunu belirtti.

Abone ol
Abone ol 12 Haziran 2019 13:38

Uzun süredir Fransa'da yaşayan eski siyasetçi Cem Uzan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kişisel sosyal medya hesabından seslendi. Uzan yayınladığı mektubunda anne ve babasının kırmızı bültenle arandığını belirterek kendilerinin mağdur olduğunu ifade etti.

Uzan, Berke Barajı’na el konulmasının 16. yılı nedeniyle yayınladığı mektubunda Berke Barajı’nın Türkiye’nin en büyük özel sektör barajı olduğunu altını çizerek, “Türkiye’ye olan inancın bir simgesidir. Bu dev eseri vatanımıza kazandırdığımız için ben ve ailem ilelebet gurur duyacaktır. Bugün 16 yıl sonra ailemin mağduriyeti halen devam etmektedir” dedi.

Uzan, “Muhterem Cumhurbaşkanım ve saygı değer devlet büyüklerim, sizlerden istirhamım hakkaniyet ile bu mağduriyetin giderilmesidir. Bu haksızlığın giderilmesini ve mağdur edilen her bireyin haklarına kavuşmasını yüce Allah’tan niyaz ederim” ifadelerini kullandı.


Yorumlar