Anasayfa /  Güncel

Cem Küçük'ten Canan Kaftancıoğlu için olay sözler !

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evini fotoğraflamak isterken yakalanan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş için destek paylaşımı yapan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na Cem Küçük'ten tepki dolu sözler geldi !

Abone ol
Abone ol 22 Nisan 2020 13:23

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, yanına iki partiliyi daha alıp Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evini fotoğraflamak isterken polislere yakalandı. Polislerin uyarısını dikkate almayıp olay yerinden kaçan Özçağdaş'ın, koruma polislerine "yine geleceğim" dediği iddia edildi.

CHP'li Özçağdaş, olayın ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;

''Evin fotoğrafını çektiğim, uyarıldığım, kaçtığım, yakalandığım YALAN. O sokaktan geçen herkesin gördüğü yere baktığım DOĞRU. Kaçak inşaat yapılıp yapılmadığını kontrol ettiğim ve yeniden gidip bakacağım DOĞRU. Üsküdar'ın hiçbir noktasında kent suçlarına izin vermeyeceğim DOĞRU.''

 

Cem Küçük'ten Canan Kaftancıoğlu için olay sözler

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da Özçağdaş'ın kamunun malını gözettiği için dokunulamayacağını söylemesi tepki çekti.

"Sen nasıl bir canlı türüsün"

CHP'li Özçağdaş'ın bu hareketine destek çıkan Kaftancıoğlu'na olay tweeti Cem Küçük'ün de gündemindeydi.  Küçük, sosyal medya hesabından Kaftancıoğlu'na yüklendi.

 

Yorumlar