Anasayfa /  Spor

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maç sonucu: 1-2 özet ve golleri izle

Süper Lig'de tarihi sezon Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı ile başladı. Fenerbahçe, bir penaltı kaçırdığı ve 1-0 geri düştüğü maçı 2-1 kazanmayı başardı. Kanarya, Rize'de yeni tecrübelileriyle güldü! 76'da Caner ortaladı Gökhan attı, 87'de ise Sosa penaltıdan son sözü söyledi.

Abone ol
Abone ol 11 Eylül 2020 21:58

Süper Lig'de tarihi 2020-2021 sezonu Rize'de başladı. 21 takımın 42 hafta oynayacağı ve toplamda 420 maç izleyeceğimiz sezonun ilk karşılaşmasında Fenerbahçe 1-0 geri düşse de, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-1'lik skorla mağlup etti.

Fenerbahçe'nin 30'da Caner Erkin'le bir penaltı vuruşundan yararlanamadığı maçta ev sahibi ekibi golü 60'da Milan Skoda attı. 76'da Caner'in ortasında Gökhan Gönül skoru eşitledi, 87'de penaltıda bu kez Sosa topun başına geldi ve skoru 2-1'e getirdi.

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maç sonucu: 1-2 özet ve golleri izle - TIKLA

Maça iki takım da kontrollü başlarken Fenerbahçe, devrenin ortasında oyuna ağırlığını koydu.

Sarı-lacivertliler üstünlüğü alsa da gol bulamadı. Özellikle orta sahada yaratıcılık noktasında etkili bir görüntü çizemeyen Fenerbahçe, Rize'nin zaman zaman bulduğu kontratak şanslarından birinde topu ağlarında gördü.

Erol Bulut'un öğrencileri 70'ten sonra daha etkili gözükmeye başladı. 76'da Caner'in kornerden ortasında Gökhan Gönül ön direkte kafa vuruşunu yaptı ve top ağlara gitti. 85'te Enner Valencia yerde kaldı ve bir penaltı kararı daha çıktı. Bu kez Sosa topun başına geldi ve 87'de durumu 2-1 yaptı.

Dk. 30: PENALTI! Deniz'in ortasında top savunmanın eline çarptı ve penaltı kararı geldi.
Dk. 32: KAÇTI! Caner topun başına geçti, vuruşunu yaptı ancak köşeyi tahmin eden Gökhan sezonun ilk penaltısını kurtardı.
Dk. 35: Rizespor'da Boldrin, orta sahada yakaladığı topta Serdar'dan sıyrıldı ve bir anda boş alanda karşı karşıya kaldı, Boldrin, Altay'ı geçmeye çalışıp şutunu attı ancak genç kaleci müthiş bir kurtarışa imza attı.
Dk. 57: Samudio'nun yakın mesafeden vuruşunu Altay kurtardı, seken topa Abdullah kafayla vurdu, top üst direğe de çarparak dışarı çıktı.
GOL! Dk. 60: Melnjak'ın ortasında Skoda'nın düzgün kafa vuruşula top ağlara gitti!
Dk. 74: Caner'in ters kanattan ortasında altı pasa düşen etkili topa Enner Valencia dokunamadı.
GOL! Dk. 76: Caner'in kornerden ortasında Gökhan Gönül'ün ön direkten kafa vuruşunda top çizgiyi geçti ve incelemenin ardından skor 1-1'e geldi.
Dk. 85: PENALTI! Moroziuk'un müdahalesiyle Enner Valencia yerde kaldı ve Fenerbahçe lehine penaltı kararı çıktı!
GOL! Dk. 87: Sosa'nın penaltı golüyle skor 2-1'e geldi!

Yorumlar