Anasayfa /  Yerel

Çayırova ve Gebze'de su kesintisi

İSU yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre Çayırova ve Gebze'de yarın sabah saat 09.00’a kadar su kesintisi yaşanacak.

Abone ol
Abone ol 10 Aralık 2019 15:15

İSU yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre Çayırova ve Gebze'de yarın sabah saat 09.00’a kadar su kesintisi yaşanacak.

Gebze ve Çayırova’da yarın sabahtan itibaren su kesintisi yaşanacak. İSU yetkilileri konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Gebze’de yenileme çalışması kapsamında CTP Ana isale hattı üzerinde arıza meydana geldiği ve bu nedenle Gebze ve Çayırova’nın bazı mahallelerinde yarın sabah saat 09.00’a kadar su kesintisi olacak.” dedi.

Gebze ve Çayırova’da yarın sabahtan itibaren su kesintisi yaşanacak. Konuyla ilgili İSU yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Gebze’de yenileme çalışması programına aldığımız CTP Ana isale hattı üzerinde arıza meydana gelmiştir. Bu nedenle aşağıda belirtilen mahallelerde 11.12.2019 Çarşamba sabah saat 09:00’a kadar su kesintisi yapılacaktır.

Su Kesintisinden Etkilenecek Bölgeler;

Gebze; Adem Yavuz, Cumhuriyet, Mimar Sinan,Yavuz Selim, Ulus, ve Hürriyet Mahallesi üstü Kotları, Mevlana ve İstasyon Mahallelerinin bir kısmı, Hacı Halil, Yenikent, Gaziler, Mustafa Paşa, Köşklüçeşme, Osman Yılmaz, İnönü, Güzeller, Kirazpınar, Arapçeşme, Sultan Orhan, Tatlıkuyu, Barış, Muallimköy ve Tavşanlı Mahallelerinin tamamı

Çayırova; İnönü Mahallesi, Emek Mahallesi, Şekerpınar Mahallelerinin tamamına Akse Mahallesinin bir kısmına su verilemeyecektir.” İfadeleri kullanıldı.

Yorumlar