Anasayfa /  Foto Galeri

''Çatı Katı Aşk'' oyuncu kadrosu

Çatı Katı Aşk 9 temmuz perşembe günü ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında olacak. Furkan Andıç’ın erkek başrol olarak yer alacağı Çatı Katı Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda Ezgi Şenler, Nilay Deni ve Yiğit Kirazcı da var. İşte Çatı Katı Aşk dizi oyuncuları hakkında merak edilenler..

''Çatı Katı Aşk'' oyuncu kadrosu - Sayfa 1

Çatı katı aşk oyuncu kadrosu

Çatı Katı Aşk Konusu: Çatı Katı dizisinde geniş ve sımsıcak bir aileye konuk olan iki yabancı misafirin aşk ve aksiyon dolu komik hikayesi anlatılacak.

Çatı Katı Aşk Ne Zaman Başlayacak: Çatı Katı Aşk dizisinin çekimlerine haziran ayının ortasında başlanacak ve dizi ağustos ayında Kanal D ekranlarında olacak.


Çatı Katı Oyuncuları
Furkan Andıç – Ateş Avcı
Ezgi Şenler – Ayşen Yılmaz
Nilay Deniz – Yasemin Çetin
Yiğit Kirazcı – Demir Yılmaz
Burak Tamdoğan – Filozof Emin
Pelin Öztekin – Süheyla Durmaz
Bülent Seyran – Şuayip Durmaz
Renan Bilek – Celal Yılmaz
Benian Dönmez
Ebru Aykaç – Gülriz
Seray Gözler
Şahin Ergüney
Erhan Yazıcıoğlu – Asaf
Bedia Ener 

''Çatı Katı Aşk'' oyuncu kadrosu - Sayfa 2

Furkan Andıç – Ateş Avcı
Çatı Katı  Aşk dizisi ile 2020’ye damga vurmaya hazırlanan Furkan Andıç  1990 doğumludur.

Doğum günü 4 Nisan olan Furkan Andıç’ın gençliği İstanbul’da geçse de lisans eğitimi almak için Ukrayna’ya gitmiş ve orada ekonomi eğitimi almıştır.

Ukrayna’dan Türkiye’ye dönen Furkan Andıç oyunculuğa merak saldı ve çevresinin de yönlendirmesi ile Yeditepe Üniversitesinde Görsel İletişim ve Tasarım eğitimi aldı.

Furkan Andıç profesyonel olarak basketbol oynuyordu; izleyiciler ise basketbol maçı yerine Furkan Andıç’ı izliyordu.

Manken gibi olan Furkan Andıç reklam filmlerinde oyunculuk yapmaya başladı; Yer aldığı  Eti Bi Dolu reklam filmi onun yapımcıların radarına girmesine neden oldu.

çok reklam filminde oynayan Furkan Andç’ın oyunculuk eğitimi de olması dizilerde yer almasını da kolaylaştırdı. İlk dizisi Kolej Günlüğünde dikkat çekemese de Adını Feriha Koydum Emirin Yolu dizisi ile oyunculukta çıkış yakaladı.

Furkan Andıç’ın ilk başrol deneyimi çok sevilen Kaçak Gelinler dizisi oldu. Baş rolü çok seven Furkan Andıç son dönemde Tatlı İntikam ve Meryem ve Kardeş Çocukları dizisinde de baş rolde yer aldı.

Furkan Andıç 2019 da ise son olarak  Her Yerde Sen dizisine başrolde yer aldı. Çatı Katı Aşk dizisinde de yer aldığı tüm diziler tutan Furkan Andıç tercih edildi.

''Çatı Katı Aşk'' oyuncu kadrosu - Sayfa 3

Ezgi Şenler – Ayşen Yılmaz


Nefes Nefese dizisinin Mercan’ı Ezgi Şenler şimdi de Çatı Katı Aşk dizisinde Furkan  Andıç’ın partneri olarak izleyicisi karşısına çıkacak.

1993 Ankara’da doğumlu olan Ezgi Şenler 27  yaşındadır. Son olarak Can Evim isimli Atv dizisinde Müjgan karakteri ile yer alan güzel oyuncu oyunculuk eğitimini dışardan tamamlamıştır;

kendisi ise Hacettepe Üniversitesi Modern Dans Bölümü mezunudur.

Ezgi ŞENLER ilk dizisinde ünlü olan oyunculardan. Ezgi Şenler Bodrum Masalı dizisinde hayat verdiği Aslı karakteri ile ünlenmiştir.

''Çatı Katı Aşk'' oyuncu kadrosu - Sayfa 4

Nilay Deniz – Yasemin Çetin


Ay ve Güneş dizisinin ertelenmesi sonrası ani bir karar ile Çatı Katı Aşk dizisi oyuncu kadrosuna dahil olan Nilay Deniz 3 Mayıs 1993’te Aydın’da hayata gözlerini açmıştır.

Şuanda 27 yaşında olan güzel oyuncu ilk oyunculuk deneyimini Behzat Ç. dizisi ile yaşamıştır. Sektöre model olarak Nilay Deniz Güneşi Beklerken ve 20 Dakika dizilerinde yer aldıktan sonra asıl ününü  Aşk Yeniden dizisi ile kazanmıştır.

Daha sonra Ateş Böceği dizisinde başrolde yer alan Nilay Deniz son olarak 2019 da Kalk Gidelim dizisinde Nehir karakteri ile yer almıştır.