Anasayfa /  Foto Galeri

Çarpışma dizisinin ana karakteri olan usta oyuncu kaza geçirdi

Çarpışma dizisinin ana karakteri olan usta oyuncu kaza geçirdi - Sayfa 1

Arzu Tramvayı adlı tiyatro oyununda rol gereği yere diz üstü düşerken sakatlanan Onur Saylak, Maslak’ta ambülansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Peki Onur Saylak'ın son durumu nasıl? Show TV ekranların sevilen dizisi Çarpışma'daki başarılı rolüyle dikkat çeken Onur Saylak sahnede kaza geçirdi. Arzu Tramvayı adlı tiyatro oyununda rol gereği yere diz üstü düşerken sakatlanan Onur Saylak, Maslak’ta ambülansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Peki Onur Saylak'ın son durumu nasıl?

Çarpışma dizisinin ana karakteri olan usta oyuncu kaza geçirdi - Sayfa 2

Oyuncunun, bacağında menisküs kitlenmesi olduğu belirlendi. Onur Saylak, rolü sırasında düştüğü sırada seyirciler oyunun bir parçası zannederek bir süre şaşkınlıkla izledi.

Çarpışma dizisinin ana karakteri olan usta oyuncu kaza geçirdi - Sayfa 3

Maslak Acıbadem’e oyun sonrası kaldırılan ve sabah saatlerinde küçük bir menüsküs operasyonu geçiren Saylak yarın taburcu olacak. 3-4 gün sonra dizi setine de çıkabilecek olan Saylak’ın doktoru kendisinin yürümesini ve fizik tedaviye başlamasını istedi. (Kelebek)

Çarpışma dizisinin ana karakteri olan usta oyuncu kaza geçirdi - Sayfa 4

ONUR SAYLAK KİMDİR?: 12 Eylül 1977 tarihinde Ankara‘da doğmuştur. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü’nde okurken ayrılarak Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde okumaya devam etti. Bu arada üniversitenin İletişim Fakültesi Tiyatro Topluluğunda tiyatro yapmaya başladı. Amatör tiyatro oyunlarında yer aldı. Bundan sonra hayatının geri kalanını aktör olarak sürdürmeye karar verdi ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden de ayrılarak Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nün imtihanlarını kazandı ve orada okumaya başladı.