Anasayfa /  Foto Galeri

Canlı yayında şiir okuyarak af diledi karşılık bulamayınca tehdit etti

Müge Anlı, torunlarına bakmasına kızıp suratına tükürdüğü için tartıştığı 41 yıllık eşini terk eden 65 yaşındaki Necla Mutlu'ya ulaştı. Canlı yayına bağlanan Mutlu, kendisini arayan emekli polis memuru kocasına geri dönmek istemediğini, benzini biten bir araç misali tükendiğini söyledi. Bunun üzerine eşine şiir okuyup geri dönmesi için çağrıda bulunan Mehmet Mutlu, sözlerine rağmen karşılık alamadığı 41 yıllık eşine bu kez "Sen dönmezsen o evi yakarım" dedi.

Canlı yayında şiir okuyarak af diledi karşılık bulamayınca tehdit etti - Sayfa 1

Osmaniye'de yaşayan evli ve iki çocuk annesi Necla Mutlu (65), 30 Eylül'de evden valizini ve 27 bin lira para ile 10 bin lira değerindeki altınları alarak ortadan kayboldu. 

Canlı yayında şiir okuyarak af diledi karşılık bulamayınca tehdit etti - Sayfa 2

Günlerdir haber alamadığı 41 yıllık eşini bulmak için 11 Ekim Pazartesi günü Müge Anlı'ya başvuran emekli polis memuru Mehmet Mutlu, eşine geri dönmesi için çağrıda bulunmuştu. Çağrısı karşılıksız kalmayan Mehmet Mutlu'ya güzel haberi Müge Anlı, dakikalar içerisinde vermiş; torunlarına baktığı için kızıp yüzüne tükürdüğü karısının sığınma evinde olduğunu söylemişti.

Canlı yayında şiir okuyarak af diledi karşılık bulamayınca tehdit etti - Sayfa 3

"BENZİNİ BİTEN ARABA GİBİYİM"

Canlı yayında şiir okuyarak af diledi karşılık bulamayınca tehdit etti - Sayfa 4

Anlı, dakikalar içerisinde bulduğu Necla Mutlu'yu bugünkü programında canlı yayına telefonla konuk etti.