Anasayfa /  Foto Galeri

Canlı yayında intihar teşebbüsüne takipçileri beğeni yağdırdı

Antalya'da işleri kötü giden ve eşinden ayrılan genç, kentsel dönüşüm sürecindeki bir binanın çatısında bıçaklı eylemde bulundu. O anları sosyal medya hesabından 1,5 saatlik canlı yayınla tüm takipçilerine izleten gence birçok kullanıcı, 'beğeni' ve 'muhteşem' emojileriyle destek verdi.

Canlı yayında intihar teşebbüsüne takipçileri beğeni yağdırdı - Sayfa 1

Saat 10.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Zerdalilik Mahallesi Cebesoy Caddesi üzerinde kentsel dönüşüm halindeki 4 katlı bir binanın çatısında meydana gelen olayda 40 yaşındaki Erdal T., bir süre önce kentsel dönüşümünden haberdar olmadığı binanın zemin katına telefon ve tahsilat noktası açtı.

Canlı yayında intihar teşebbüsüne takipçileri beğeni yağdırdı - Sayfa 2

İddiaya göre binanın dönüşüme gireceğinden haberdar olmayan T., ödediği parayı alamadı, işleri de kötü gitmeye başladı. Erdal T., bir süre önce eşiyle de sorun yaşamaya başladı. İş yerinde yaşamaya başlayan T., girdiği bunalım sonucu sabah saatlerinde eline maket bıçağı alarak çatıya çıktı. Erdal T.'yi çatıda görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Çatıya çıkan polis, maket bıçağı boynuna dayayan Erdal T.'yi ikna çabalarına başladı.

Canlı yayında intihar teşebbüsüne takipçileri beğeni yağdırdı - Sayfa 3

OĞLUNUN YANINDAN UZUN SÜRE AYRILMADI
Bu sırada oğlunun eylemini yakındaki parktan izleyen anne Saime Koç, "Erdal, oğlum oğlum" diyerek ağladı. Polis ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışmasının ardından Erdal T., ikna edilip çatıdan indirildi. Hemen parkta bekleyen annesinin yanına gelen T., gözü yaşlı annesine uzun süre sarıldı. "Oğlum, oğlum" diye ağlayan anne, oğlunun yanından uzun süre ayrılmadı.

Canlı yayında intihar teşebbüsüne takipçileri beğeni yağdırdı - Sayfa 4

"PSİKOLOJİSİ BOZULDU"
Anne Saime Koç, "Çocuğumun psikolojisini bozdular. Bir arabası vardı sattı burayı satın aldı. Dükkan sahibi buranın kentsel dönüşüme gireceğini söylemedi. Şimdi iki aydır oğlum iş yapamadı. Karısından da ayrıldı. Oğlum iki üç aydır burada kalıyordu. Köpeği bağlasanız köpek durmaz. Bu şekilde oğlumu resmen cezaevine koydular. Suyu kesik, elektriği kesik tuvaleti bile söküp götürmüşler, çocuğum bu şekilde burada yaşıyor. Psikolojisi bozuldu" diye konuştu.