Anasayfa /  Magazin

Canlı Yayında Dilber Ay'dan Tokat İtirafı!

Kanal D'de ekrana gelene 2. Sayfa programına eşi ile katılan Dilber Ay, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisinden 12 yaş küçük İbrahim Karakaş'tan dayak yediği iddia edilen Dilber Ay, "Ben eşimi tahrik ettim o gün. Adeta o tokatı hakettim." dedi.

Abone ol
Abone ol 14 Şubat 2019 18:20

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan Dilber Ay ev eşi İbrahim Karakaş evlilikleri ve özel hayatıyla ilgili bütün sorulara canlı yayında samimi bir şekilde cevap verdi. Kendisinden 12 yaş küçük İbrahim Karakaş'tan dayak yediği iddia edilen Dilber Ay, "Ben eşimi tahrik ettim o gün.Adeta o tokatı hakettim." dedi.

"NİKAHSIZ YAŞADIĞIMI DUYARSA BENİ KESER"

1988 yılında evlenen Dilbey Ay-İbrahim Karakaş çift evlenmeden önce 2 yıllık bir flört hayatı olmuş ama Dilbey Ay bu 2 yıllık süreyi evlilikten sayıyor. İbrahim bey flört yıllarında Almanya'da yaşayan başka kadınla evli olduğunu söyleyen Dilber Ay " Biz beraber yaşadık 2 yıl ama eşim bir Alman kadınla formaliteden nikahı vardı. Bir gün kadın çıktı geldi kapıyı çaldı İbrahimi sordu işe gitti dedim. Gelince beni arasın dedi bende sen kimsin dedim 'Ben eşiyim' dedi. Bende jeton düştü tabi. Benim kim olduğumu sordu bende eşiyim dedim. Boşanmaya geldim dedi kadın. Bizde nikahlanamıyoruz ve Türkiye'ye gelemiyorum. Ailem kesecek beni duyarsa nikahsız yaşadığımı. Sonra boşandı Türkiye geldik evlendik." dedi.

"NİKAH GECESİ DEPREM OLDU"

99 depremini yaşadıklarını söyleyen Dilber Ay "Tükiye geldik nikah oldu aynı gece deprem oldu. Adamı otel yatırdım evli olduğumu kimse bilmiyor. Dedim adamın ölüsünü gidip alayım otelden...Sabaha karşı baktım karşımdan geliyor ibrahim...Allah kimseye göstermesin o günleri. Biz birbirimizi severek evlendik." dedi. Eşi ile en çok kavgayı ben yaparım diyen Dilber Ay "Ben çok takıntılıyım hep kavga ederim. Evin ablası İbrahim yemekleri o yapar. Dışarı çıktığım zaman çorbasını bile özlerim. Bir tane telefon kullanıyoruz ikimiz aynı telefonu kullanıyoruz. Hiç ayrı kalamayız." şeklinde konuştu.

"ÇOK KISKANIYORUM"

Ünlüler dünyasında en çok beğendiğim çift Halit Ergenç ve Bergüzar Korel olduğunu söyleyen Dilber Ay "Halit'i ben kardeşim olarak kabulleniyorum eşinide gelinim olarak. Bergüzar Korel'i izlerken uygun olmayan bir sahne gördüğüm zaman çok kıskanıyorum. Bergüzar Korel'in bir filiminde yaklaşma sahneleri vardı dedim televizyonu kıracağım kapatın...Gelinime sarıldı bu çocuk. Çok kıskanıyorum Bergüzar Korel'i." açıklamasını yaptı.

"ADETA O TOKATI HAKETTİM"

İzleyiciden gelen "Geçenlerde bir şiddet söylemiyle gündem olmamışlarmıydı" sorusuna cevap veren Dilber Ay, "Ben eşimi tahrik ettim o gün.Adeta o tokatı hakettim. Eşimin annesi evde yatıyor ölüm döşeğinde. Eşimden dışarıdan geldi bende 'Nerden geliyorsun bir dostun kırığın mı var' dedim...Oda kendini kaybetti... Sivas'tayız o sırada anne hasta. Sonra özür diledi eşim. Başkada olmadı zaten." ifadelerini kullandı.


Etiketler ibrahim karakaş
Yorumlar