Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Çanakkale Belediyesi İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru Alımı Yapacak

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Çanakkale Belediyesi memur alımı yapıyor. 

Abone ol
Abone ol 21 Ocak 2019 21:03

Buna göre Çanakkale Belediyesi bünyesideki eksikliği karşılamak üzere itfaiye eri ve zabıta memuru kadrolarında alım yapacak. Alımlar Ön Lisans ve Lisans mezunları için geçerli olup adaylardan bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak.

Çanakkale Belediyesi Erkek adaylar içinden Ön Lisans Mezunu 5 itfaiye eri alıyorken, Erkek veya Bayan adaylardan Lisans mezunu 5 Zabıta Memur alacak. 

Buna göre Çanakkale Belediyesi toplamda 10 kişilik boşluk ile memur alımı yapılacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Çanakkale Belediyesi adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Daha önce görev yapılan herhangi bir kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, İtfaiye eri alımları için en az Ön Lisans ve Zabıta Memuru için en az lisans mezunu olmak, 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Erkekler için 167 cm ve bayanlar için 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, İtfaiye eri kadrosu için sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak, Her iki pozisyon içinde Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen sürücü belgesine sahip olmak ve Zabıta Memuru kadrosu için YDS den en az D Seviyesinde İngilizce dilinden puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 11 Şubat 2019 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 15 Şubat 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

Başvurular, istenen belgeler ile birlikte Çanakkale Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. 

İlanın Tam Metni İçin Tıklayınız


Yorumlar