Anasayfa /  Magazin

Can Yaman'ın nerede askerlik yapacağı belli oldu!

Son dönemin büyük çıkış yapan oyuncusu Can Yaman'ın nerede askerlik yapacağı belli oldu. Erkenci Kuş'un başrol oyuncusu Can Yaman askerliğini İzmir'de yapacak. Yakışıklı oyuncu, kendisiyle özdeşleşen uzun saçları ve sakallarını keseceğini açıkladı.

Abone ol
Abone ol 03 Mayıs 2019 23:31

Bedelli askerlikten faydalanan yakışıklı oyuncu Can Yaman, 21 günlük zorunlu görevini yapmak için İzmir'e gideceğini açıkladı.Saç ve sakalını keseceği için üzgün olduğunu belirten oyuncu, “En son lise yıllarımda saçımı üç numara kestirmiştim. Nasıl olacağını çok merak ediyorum. Umarım hayranlarım büyük şok yaşamaz” dedi.

ERKENCİ KUŞ SEZON ARASI YAPMAYACAK?

Öte yandan Can Yaman, ‘Erkenci Kuş’ dizisinin sezon arası vermeyeceğini, tatil programlarını iptal ettiğini söyledi.

CAN YAMAN KİMDİR?

Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul Suadiye’de ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Babasının adı Güven Yaman, annesinin adı Güldam Can’dır. Can Yaman 5 yaşındayken, anne ve babası ayrıldı. Büyükannesi Makedon, büyükbabası ise Yugoslav kökenlidir. 

İlkokul ve ortaokulu Bilfen Kolejinde okuduktan sonra Lise eğitimini ise İtalyan lisesinde tamamladı. Lise son sınıfta öğrenci değişimi programı ile Amerika‘da Ohio’da okudu. Liseden sonra Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinde burslu olarak okuyarak 2012 yılında mezun oldu. Yine üniversitedeyken değişim programıyla Washington’a gidip hukuk dersleri aldı. 

2014 yılında, mezun olduktan sonra 1 yıl mecburi staj için Awaterhouse Coopers adındaki dünyaca ünlü kurumsal bir firmada altı ay avukatlık yapmıştır. 

Can Yaman, Cüneyt Sayıl‘dan oyunculuk eğitimi aldıktan sonra oyunculuğa başlamıştır. 

Lisanslı basketbolcu olan yakışıklı oyuncu ayrıca Futbol, Gitar, Piyano, Bateri, Masa Tenisi, Rafting, Badminton’la ilgileniyor. 

Türkçe, Lazca, İtalyanca, İngilizce ve Almanca bilmektedir. Oyunculuğuna katkıda bulunacağına inandığı için dans eğitimi de almaya başlamıştır. 

2014 yılında yönetmenliğini Türkan Derya‘nın yaptığı “Gönül İşleri” adlı dizide Bedir karakterini canlandırırken başrollerini Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Timuçin Esen, Sinem Kobal, Fırat Çelik, Sezai Aydın ve Can Yaman birlikte oynadılar. 

2015 yılında yönetmenliğini Osman Sınav‘ın yaptığı “İnadına Aşk” dizisinde Açelya Topaloğlu ile başrolde oynadı. 

2016 yılında başrollerinde Selen Soyder, Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayri, Deniz Oral ve Veysel Diker‘in yer aldığı “Hangimiz Sevmedik” adlı dizide Tarık karakterini canlandırdı. 

Can Yaman'ın nerede askerlik yapacağı belli oldu! 'Umarım hayranlarım büyük şok yaşamaz'

Filmleri ve Dizileri: 

Oyuncu: 

2018 - Erkenci Kuş (Can Divit ) (TV Dizisi) 

2017 - Dolunay (Ferit)(TV Dizisi) 

2016 - Hangimiz Sevmedik (Tarık) (TV Dizisi) 

2015 - İnadına Aşk (Yalın Aras) (TV Dizisi) 

2014 - Gönül İşleri (Bedir) (TV Dizisi) 

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları: 

Sahte Gelin 

Ay Işında Şamata 

Mavi oyunu 

Haybeden Gerçek Üstü Konuşmalar 

Göcekler Göğerince 




Yorumlar