Anasayfa /  Magazin

Can Yaman, Oğuzhan-Demet aşkına dayanamayıp bütün fotoğraflarını sildi

Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un yeni bir aşka yelken açması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Aşklarını artık gizlemeyen çiftin yakınlığına dayanamayan Can Yaman, bir dönem aşk dedikodularına karıştığı Demet Özdemir ile olan fotoğraflarını sildi.

Abone ol
Abone ol 19 Ocak 2021 14:53

Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un yeni bir aşka yelken açması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Aşklarını artık gizlemeyen çiftin yakınlığına dayanamayan Can Yaman, bir dönem aşk dedikodularına karıştığı Demet Özdemir ile olan fotoğraflarını sildi.

Ünlü oyuncu  Demet Özdemir ile Can Yaman, birlikte rol aldıkları  'Erkenci Kuş' dizisinde aşk yaşamaya başladıktan bir süre ayrılmıştı.

Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un yeni bir aşka başlaması ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

Demet Özdemir-Oğuzhan Koç aşkının ortaya çıkmasının ardından adı bir dönem Demet Özdemir ile aşk dedikodularına karışan Can Yaman'dan flaş bir hamle geldi.

Yaman, eski partneri Demet Özdemir ile 'Erkenci Kuş' dizisi döneminde çekilmiş bazı karelerini sosyal medya hesabından sildi.

Can Yaman, dizi finalinden sonra verdiği bir röportajda, "Demet'in libidosu yüksekti, snop bir kız olsa bu uyumu yakalayamazdık" şeklindeki sözleri magazin gündemine damga vurmuştu.

Yaman'ın "Adımı anma" dediği, hatta arama motorlarından ikisiyle ilgili haberlerin kaldırılmasını talep ettiği Özdemir ile arası açılmıştı.

Yeni aşkıyla sarmaş dolaş görüntülendi

Can Yaman, geçtiğimiz hafta Ferzan Özpetek'in yönettiği reklam çekimi için İtalya'ya gitti. Yakışıklı oyuncu, Roma'daki bir otelde İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile sarmaş dolaş görüntülendi.

 

Yorumlar