Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Can Bartu'nun kızından Fenerbahçeli futbolculara derbi çağrısı: Bu taraftara layık olun!

Fenerbahçe ve Türk sporunun efsane ismi Can Bartu için Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda bir veda töreni düzenlendi.Kadıköy'deki törene damga vuran an Can Bartu'nun kızından Fenerbahçeli futbolculara derbi çağrısı oldu.

Abone ol
Abone ol 13 Nisan 2019 14:23

Fenerbahçe ve Türk sporunun efsane ismi Can Bartu için Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda bir veda töreni düzenlendi.Törende Can Bartu'nun kızı Gülfer bir konuşma yaptı.

Kadıköy'deki törene damga vuran an

Can Bartu'nun kızı Gülfer yaptığı konuşmasında; "Can Bartu'yu anlatmaya kelimeler yetmez. Sevgisini ve şefkatini bize yaşattığından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bizler de bir gün öleceğiz ama Fenerbahçe yaşayacak.

Oynanacak derbide; Mehmetçik Basri, Lefter, Can gibi layık olun bu taraftara." (Fenerbahçeli futbolculara dönerek) sözleriyle babasına veda etti.

Can Bartu'ya veda konuşması yapmak için kürsüye çıkan Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Bartu'nun Gülfer'in kızına şu kelimelerle söz verdi.

Kaptan Volkan; 'Çubuklu için yaşayanlar asla ölmezler. Sana söz olsun babanın son yolculuğunda elimizden geleni yapacağız' dedi.


Yorumlar