Anasayfa /  Medya

Can Ataklı bu kez de şehitlik makamına dil uzattı!

Can Ataklı, terör örgütü PKK'nın katlettiği askerlerimiz ve sağlık çalışanlarının şehit sayılmasıyla ilgili olarak dini değerlerimizi hiçe sayıp dalga geçti.

Abone ol
Abone ol 11 Nisan 2020 23:59

Skandal haber ve açıklamalarıyla gündemi meşgul eden CHP yandaşı Can Ataklı, terör örgütü PKK'nın katlettiği askerlerimiz ve vatandaşlarımızın şehit sayılmasıyla ilgili olarak dini değerlerimizi hiçe sayıp dalga geçti.

SKANDAL SÖZLER

Ataklı, "Şehitlik mertebesi bizim bileceğimiz bir şey değil, biz sadece deriz, bu kadar." ifadelerini kullanarak yine bir skandala imza attı.

Daha önce de Suriye'de şehit olan askerlerimizin şehit sayılmayacağına ilişkin skandal açıklamalarda bulunan Ataklı şunları söyledi:
"Şehitlik mertebesi bizim bileceğimiz bir şey değil, biz sadece deriz, bu kadar. Öbürleri şehit cennete gittiler filan. Onu da bilmiyoruz kardeşim. Öyle oyduğu söyleniyor hangi şeye göre. Öyle olduğu söyleniyor. Şehitliğin bir tek anlamı var dini yaymak için ölene şehit denir o kadar. Sonra vatan savunması falan demişler o yazmıyor bir yerde. Korucu ölmüş şehit, köylü can kaybı... Şimdi köylü ölmüş ona da şehit. Bazı kutsal tanımları bu kadar rahat kullanmamamız lazım."

Etiketler Can Ataklı
Yorumlar