Anasayfa /  Foto Galeri

Camiler, Berberler, kafeler,uçuşlar açılış tarihleri belli oldu! İşte Erdoğana sunulacak o takvim...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki kabine bugün toplanacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın hazırladığı corona sonrası normalleşme taslağı ortaya çıktı. Taslakta camiler, esnaf, berberler, kuaförler, kafe , pastane, restoran gibi hizmet veren yerler, turizm gibi birçok sektör için planlama yapıldı. İşte o takvim...

Camiler, Berberler, kafeler,uçuşlar açılış tarihleri belli oldu! İşte Erdoğana sunulacak o takvim... - Sayfa 1

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında yapılacak olan Bakanlar Kurulu toplantısında normalleşme süreci ele alınacak.

Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü köşesinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın bugün Erdoğan'a sunacağı normalleşme takvimine yer verdi.

Camiler, Berberler, kafeler,uçuşlar açılış tarihleri belli oldu! İşte Erdoğana sunulacak o takvim... - Sayfa 2

İŞTE O YAZININ İLGİLİ KISMI: 
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay geçen hafta bakanlıklardan ve sivil toplum kuruluşlarından normalleşme sürecine ilişkin önerilerini aldı, onlarla toplantılar yaptı.

Camiler, Berberler, kafeler,uçuşlar açılış tarihleri belli oldu! İşte Erdoğana sunulacak o takvim... - Sayfa 3

Geniş bir veritabanı oluşturmaya özen gösterildi. Sağlık Bakanlığı’nın ve Bilim Kurulu’nun önerileri ise belirleyici oldu.

Camiler, Berberler, kafeler,uçuşlar açılış tarihleri belli oldu! İşte Erdoğana sunulacak o takvim... - Sayfa 4

Fuat Oktay, titiz bir hazırlık süreci sonunda bir taslak hazırladı. Bugünkü Bakanlar Kurulu toplantısında da kapsamlı bir sunum yapacak.