Anasayfa /  Foto Galeri

Camdaki Kız dizisine damga vuran ayrılık! Gerçekleri fark eden Nalan, Sedat'ı terk etti

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Camdaki Kız dizisinde Nalan ve Sedat gerilimi yaşandı. Sedat'ın Cana ile fotoğraflarını gören Nalan, ailesiyle birlikte Sedat'ın evine gitti. Karşısında Cana'yı gören Nalan, Sedat'ın ona aldığı bilekliği fark edince herkesin içinde yüzüğünü çıkararak Sedat'ı terk etti.

Camdaki Kız dizisine damga vuran ayrılık! Gerçekleri fark eden Nalan, Sedat'ı terk etti - Sayfa 1

Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun oynadığı, Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi, 29 Nisan Perşembe akşamı 4. bölümüyle Kanal D ekranında izleyicisiyle buluştu. Son bölümde Sedat, herkesin bulunduğu yemekte gizlice Cana ile buluştu.

Camdaki Kız dizisine damga vuran ayrılık! Gerçekleri fark eden Nalan, Sedat'ı terk etti - Sayfa 2

NALAN, SEDAT VE CANA AŞKINI ANLADI
Sedat, Nalan'la aralarındaki sorunların çözülebilmesi için organize edilen gecede Cana'dan uzak kalmayı başaramadı. Cana'nın gözleri Sedat'ta, Sedat'ın gözleri de Cana'dadır. Koroğlu malikanesinde verilen davete geldiği için Sedat, Cana'ya bir sürpriz yaptı.

Camdaki Kız dizisine damga vuran ayrılık! Gerçekleri fark eden Nalan, Sedat'ı terk etti - Sayfa 3

Cana için aldığı bilekliği ceketinde saklayan Sedat, Nalan'ın üşümemesi için ceketi genç kızın omuzlarına bıraktı. Nalan, bir anda bilekliğin düştüğünü fark etti. Sedat bir süre sonra Cana ile buluşup hediye bilekliği verdi. Sedat'ın ceketindeki bilekliği Cana'nın kolunda gören Nalan, her şeyi anladı.

Camdaki Kız dizisine damga vuran ayrılık! Gerçekleri fark eden Nalan, Sedat'ı terk etti - Sayfa 4

Herkesin içinde parmağındaki yüzüğü çıkarıp Sedat'a vererek evi terk etti.