Anasayfa /  Medya

Çalınan hayatları dizi oluyor

'Çalınmış Hayatlar' BluTV, ‘Masum’ ve ‘Sahipli’nin ardından ses getirecek yeni bir projeyi daha izleyiciyle buluşturuyor. ‘Çalınmış Hayatlar’ adlı dizide Özgecan Aslan, Münevver Karabulut ve Sarai Sierra cinayetleri ele alınacak.

Abone ol
Abone ol 30 Mart 2017 10:26

BluTV, drama-belgesel tadındaki yeni dizisi “Çalınmış Hayatlar”ı seyircisiyle buluşturacak. Yapımını D Productions ve GameYapım’ın üstlendiği “Çalınmış Hayatlar”da Özgecan Aslan, Münevver Karabulut ve Sarai Sierra cinayetleri, ailelerin de özel izni ve katılımıyla izleyiciye aktarılacak. Sunuculuğunu Gökçen Özdemir’in yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Yılmaz Şayir oturuyor. Dizinin başrollerinde ise Özge Özkaplan, Cansu Diktaş ve Onuryay Evrentan var. Yakında başlayacak “Çalınmış Hayatlar”, 60 dakikalık üç bölümden oluşacak.

Çalınmış Hayatlar

MÜNEVVER KARABULUT

3 Mart 2009 tarihinde, henüz 17 yaşındayken Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülen Münevver Karabulut’u dizide Cansu Diktaş canlandırıyor.

Çalınmış Hayatlar

ÖZGECAN ASLAN

11 Şubat 2015’te Mersin’de, tecavüz girişimine direndiği minibüs şoförü Ahmet Suphi Altındöken tarafından öldürülen Özgecan Aslan’a Özge Özkaplan hayat verdi.

Çalınmış Hayatlar

SARAI SIERRA

Fotoğraf çekmek için geldiği İstanbul’da Ziya Tasalı’nın katlettiği, cesedi Cankurtaran’daki surlarda bulunan Amerikalı Sarai Sierra’yı Onuryay Evrentan oynuyor. Kaynak: Hürriyet.com


Yorumlar