Anasayfa /  Ekonomi

Büyükşehir Belediyeleri Bedava İnternet Veriyor! Bedava İnternet Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Büyükşehir Belediyeleri Bedava İnternet Veriyor! Büyükşehirler belediyeleri İzmir, Kocaeli ve Balıkesir Belediyesi ücretsiz internet vermeye başladı. Büyükşehir Belediyeleri ücretsiz internet başvurusu alacak. Kimler hediye internet kampanyasından yararlanabilecek? Kocaeli, Balıkesir ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri açıklamaları haberimizde

Abone ol
Abone ol 28 Nisan 2020 06:39

Büyükşehir Belediyeleri Bedava İnternet Veriyor! Bedava İnternet Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Büyükşehir Belediyeleri Bedava İnternet Veriyor! Büyükşehirler belediyeleri İzmir, Kocaeli ve Balıkesir Belediyesi ücretsiz internet vermeye başladı. Büyükşehir Belediyeleri ücretsiz internet başvurusu alacak. Kimler hediye internet kampanyasından yararlanabilecek? 


Geçtiğimiz günlerde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismiloğlu 3 GSM operatöründen 1 Gb ve sağlık çalışanlarında 15 Gb olmak üzere ücretsiz internet verileceğini ifade etmişlerdi. Açıklamanın ardından Vodafone, Türkcell ve Türktelekom başvuruların nasıl yapılacağını açıkladı. Türk Telekom altyapısını kullanan PTTCell, Bimcell, Pocell, Teknocell gibi operatörler içinde 1 GB ramazan paketinden yararlanabilecekler. Bu kampanya 23 Mayıs 2020 tarihine kadar geçerli olacak. Operatörlerde başvurular farklılık gösteriyor. Nasıl başvuru yapacağım diye soranlar işin olsa sitesi üzerinden detayları öğrenebilirler. Büyükşehir Belediyelerinden de müjdeli haberler gelmeye başladı.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEİYESİ BİZ İZMİR İLE 4 GB ÜCRETSİZ İNTERNET;

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, gençlere 4 GB ücretsiz internet verileceğini müjdeleri. Bunun başvuru şartlarında 18 ile 20 yaş aralığında olmak gerekli olacak. Bizizmir platformu üzerinden başvurular alınacak. Biz İzmir 4 Gb internet açıklaması ve başvuruların nasıl yapılacağına dair henüz açıklama gelmedi

BALIKESİR BELEDİYESİ ÜCRETSİZ İNTERENET;

Balıkesir Büyükşehir belediyesinden gençlere internet veren diğer belediyeler arasına girdi. kampanyadan 01 Ocak 2000 ile 1 Ocak 2008 tarihleri arası doğumlular katılacak. Başvuru yapmak için belirtilen doğum aralığındaki vatandaşlara SMS gelecek. 3 gün içerisinde formu doldurmak gerekli olacak.

KOCAELİ büyükşehir BELEDİYESİ ÜCRETSİZ WİFİ

Kocaeli Belediyesinden yapılan açıklamada sağlık çalışanları için belediyeden bedava inernet verilecek. Gölcük Belediyesi Necati çelik Devlet hastanesinde çalışanlar ve hasta yakınlara internet hizmeti verilecek. Bu hastanedeki vatandaşların HASTANEMİZ wi-fi si üzerinden 123456789 şifresi ile giriş yapmaları var arsından Sms ile kayıt olmaları gerekli olacak.

 

 

Yorumlar